About Me

Tuesday, July 18, 2006

The L Word

OLD POSTER...GO TO WWW.LWORDONLINE.COM FOR LATEST NEWS

This US made, lesbian-orientation TV drama are coming back to Living TV this saturday, after a long hiatus.Personally, I wasn't that impressed with their 2nd season...partly because Karina Lombard aka Marina Ferrer was mising.Shane's hair look stupid considering she's a hairdresser and Jenny, the Yahudi, still cannot decide if she prefer 'puki' or 'konek'.Bi-Curious lah gittew.(Copy dari Cik Kak Peragawati dan Cik Lee Novotny kita)

For sure, I'm going to miss this 1st episode, due to my prior engagement yang tak boleh di cancel langsung.Tapi, mesti ada repeat, so tak le ralat sangat.

Honestly, in a real world, I have a feeling that those georgeous-supposedly-gay-woman living as a eligible lesbian in Hollywood is too good to be true.I hope they're there somewhere and successful, macam gayak-gayak jantan. My good gay male friend addressed gays as gayak, just in case you all tak paham apa makna gayak tu...tapi, mestilah paham kan?

Lesvos-lesvos disekitar West London ni, tak mengancam belaka.For a weird reason, my gaydar works very well and I recognised one straight away.Adalah few yang DDG (cantik jatuh dan mampos)tapi majority nya macam guni beras berjalan dan dihiasi anting-anting yang tak sepatutnya...well, I'm referring those silly looking stud that made them look like a mad cow.

So,when served with the like of Jennifer Beals,Leisha Haileys,Karina Lombard & Katherine Moennig roaming around West Hollywood, hunting for minge,rasa tak percaya aje.Ye lah, can you imagine actress yang mirip-mirip Jayne Badak berlakon jadi lesvos, siapalah yang berselera melainkan lembu gila..

I'm so looking forward to see my DDG Marina, who mysteriously went AWOL last season.Mesti rating tergolek dog dan producer L Word, terpaksa menghantar tepak sirih menjemputnya kembali kepangkuan.

Well done and welcome back.

6 comments:

Lee Novotny said...

wakakakakak badak oh badak...Jayne badak heheheh

Cian jayne badak kena nominate this week...rasainnnnnnnnnnnnn!!!

Han said...

syukurrrrr..mencik betul aku nengoknya.si spoiral siall tu pun nak kena tiup gak tu

heavenvshell said...

oitttt.....apesal tak pernah dgr pasal L word tu??...ermm....

haah...si Spiral tu harusss di campak keluar cepat.....

Lee Novotny said...

ehh pasan tak, Jayne hanya dapat empat nominaions sajork..Richard sampai 5!!! Spoiral tiga kot..hampir dah tuuu nak kena!

Mak blom nengok lagi cerita ceriti berunsur lesbianism nih...ingat tak Brookside they had this two women character doing lesbian kiss? Heboh satu UK!

husz said...

i like L word first season .. second season takda dvd.. tak leh tengok =)

Han said...

husz,takde DVD pasal tak best sangat kot..