About Me

Thursday, October 05, 2006

Kenapa Kau Masih Makan Chocolate Aku???

Kau kata kau nak slim down,mengurangkan calorie bagai,avoid diabetes and obesity,reduce dress size and pasty nak ada flat tummy macam Cassie Me & You,tapi kenapa kau masih makan ceklat cadbury aku?

****THE PLAN****
That time, masa kita 3,3 orang menimbang badan,kau dua orang kata..okaylah..mulai hari ni, kita jangan makan manis-manis lagi..taknak makan nasik, taknak KFC,Mc Donalds... tak nak tu..tak nak ni..siap sumpah demi Allah lagi...

****THE EXECUTION****
Tapi dah 3 minggu, dah dua kali kita take away KFC (untuk aku berbuka puasa sebenarnya, tapi kau dua orang nenumpang makan..ohh..aku tak kisah, rezeki jangan kedekut), aku beli coklat untuk aku makan bila fenin-fenin lalat..yelah..aku kan kurang gula dalam badan...tapi, malam tadi,bila aku check-check, chocolate cabdury aku yang tembam macam Missy Elliot yang ber 'whole nut' tu dah tinggal separuh.Mistilah kau dua penyamun yang makan, mana ada ular jadian dalam flat ni? Tin merah yang penuh dengan assorted coklat yang orang bagi kat aku that day, aku puas sorok belakang dishwasher pun dah licin..takkan dishwasher makan kot? Mestilah kau dua orang kan?

So, macam mana kau dua orang nak kurus? Dah lah pergi gym pon malas.Bayar buta aje kat Fitness First tu.

3 comments:

Lee Novotny said...

Hahahahahah... the reality of living together ginilah jadiknya... kang kalau letak makanan dlm fridge ke cupboard ke hapa ke dgn letak nama kita skals kang orang kata kita kedekut pulak!

Tapi kalo kita tak declare barang kita, diorang gi memandai je amik... ishh susah bebenor berjenis jenis orang ni lah!

Mak la ni nak try dah tammo makan ceklat...nak bagi langsing!!! :P

:: samasam :: said...

haiyo, mama lee sahsah la dah langsing dah, nak langsing apa lagi tuh??

anyway kak, kdg2 kena berlaku kejam gak dgn org2 camtuh...cepat pikirkan plan b. hahaha

Han said...

hehehehe...nak melangsingkan badan ke Lee? Makanlah Nona Roguy...puaslah dek tercikyak..

Sam, ni nak mendidik diri jadik kejamlah ni..