About Me

Thursday, October 05, 2006

A Heartfelt Thanks To...

Sam,kerana dengan bangganya mempublishkan my intended raya card to him.So,sekarang,satu Malaya (ye lahhh) dah tengok betapa hodohnya my handwriting.Handwriting nak cepat tu.

I tak puasa since Tuesday tapi tell you the truth, kuasa syaitan memanglah besar..pasalnya, I tak makan apa pon (pasal sibuk bebenor) and takdelah pulak perut ni sakit mencucuk-cucuk.Tapi bila pasang niat puasa,rasa nak meninggal lah pulak bila lupa sahur.So, I am actually trying to find a connection between schizoid and syaitan.Can the Syaitan causes schizoid? Possibly...

We (me and Liza) was talking about buat 'open house' during Syawal ni and I can tayang my 10 years old baju kurung.The last time I pakai is during raya last year kat Hari Terbuka JPM kat Paddington.I don't think I'll ever go there again, pasalnya, terlampau ramai student...not that I don't like them but you can see the type yang baru sampai and 'jobo' semacam, especially those who terasa like they are god on earth.Talking away their formulas and stuff.Hello, I was there before...sudah-sudahlah tu dik oiii...bukan awak sorang aje yang ada degree,masters bagai...

I went with few friends yang okaylah...mature sikit.And this young ones, bad enough you made us feel the place was yours and like we don't belong there.Why can't they just beraya like normal people,makan diam-diam and tanya khabar orang sebelah menyebelah...Ni, sambil makan,sambil discuss your project paper (as if it was great) Did you not discuss that enough in your school?

(Laju je mengata, maklumlah tak posa)

So,Sam...sorry that your Kamelia is going.But I bet, she will have you in her wide arms in Jakarta if anytime you 'membutuhi' her.What a nice mate.

I was once made a pact like that with my best male friend.I'll you about him tomorrow.You know what? He is called Sam too...

I need to sleep now.

4 comments:

Anonymous said...

Buat umah terbuka??? Nak mai boleh ker??

**matilaa invite diri sendiri muka tak malu :P

heavenvshell said...

kan??? org malaysia dapat kad raya dari org UK...

tapi....

org UK tak dapat pun kad raya dari org UK....

sape nak jawab???

hahahha.....selamat berpuasa k.....

Han said...

Heaven & Lee,
Ni nak ajak lah ni....

Kalu bagi address, dapatlah card raya gambar kucing anjing, 10 pcs in a packet yang I beli kat Tesco.Pastu, kenalah balas yekk..

Lee, uols kata uols muka tak malu? Uols takleh lawan muka tak malu weols...hehehehe

:: samasam :: said...

open house? nak datang jugaaaaaaaaaaaakkkkk !! uwaaaaaa....