About Me

Saturday, May 12, 2007

Pacar Baruku Udehh Setahun...

Pacar ku at 11 months and 30 days...
Pacarku sungguh independent...
Pacarku menonggang kuda kepang nya...
Pacarku bermain dengan remote control Sky (dressed in Gunner's suit...kau ado, LeQ?)
Pacarku baru bangun tidur...

Yess uols, pacarku nan ganteng inihh sedang menyambut hari lahirnya yang ke 1. Wah, cepatnya dia membesarkan? When I first work with his mummy, he is only just turned 5 months.I learned plenty, dari menukar diapersnya, mencuci berr nya, bagi mandi, bagi pakai baju baby vest yang sempit itu sampai naik takut I, takut I terpeleot kan kaki tangan dia...learned to cook his meals...from soft to solid, all that and the last bit, is to paksa dia tidur.Believe me, dengan anak buah sendiri pun, kalau kena suruh bawak mandi, harus I komplen ber tan-tan. But it was fun.But still, aku takde pulak rasa nak beranak lagi...although his mom selalu convince I yang I ni excell dengan budak-budak...ye lah, anak orang kan.Lagipun, Sam ni, bangsa bayi-bayi comel dan berakhlak mulia githoo...kalau perangai dia macam Chucky, lama dah I lari. Kalau anak sendiri, harus ku bakar kalau degil sangat...(habis..habis..fail..fail..)

Well, happy birthday, Sam.

6 comments:

aizee said...

Hey you, anak siapa ni? cantik yeah, rasa nak beranak lak I. Nantilah..aku cari laki

Lee Novotny said...

Bila dia dah umur 20, mak akan berumur 54. Kalau mak taste kat dia masa tuh, haruslah mak jadik dirty old man..haiyooooo

Hjh Esah Jolie said...

aizee..anak Yahudi you...chantekkk kan?

Hjh Leemah, Makji Eton dah buat advance booking dgn budak ni...so, kalau nak potong jalan, gi lah potong kepala Makji Eton tu...(hamboi bahasa)

Goddess Selene said...

Meh kat auntie meh!!,, Nak nenen kot budak tuh? Oppsss.. hiks...

Hjh Esah Jolie said...

Kitak ada susu ka nak merik miyak kecik ya, Makji Eton oii?

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!