About Me

Monday, May 28, 2007

In Life, You Can Sometime Only Wish...



a) Become a great dancer and berdancing pulak dengan mega popular dance partner.Hehehe...Miss South Africa and her konco-konco (also from South Africa) dok lah mengajak Hjh Esah yang takde kerja lain daripada mengaji Koran ni (as in what Indonesian refers to newspaper kan?) After millions attemp, she succeeded.Weh, the epitome of Aspire Never Tire, walaupun aspiration itu hanya untuk mengajak wanita-wanita suci cam I ni beronggeng kat kelab-kelab murahan itu. I have always been fascinated with this minah-minah and mat-mat gagak dance routine, although lucahssss, it is the most therapeutic way of dancing, and able to melonggarkan segala screw yang dah ketat dan berkarat itu.Why I think the dance routine are lucahs, is because either the move are often sexually orientated (ohh..you know what I mean!!) or the individual aim to expose their not so treasured attributes, big bosoms, big bum and huge d**k. Benerr nih pak, saya nggak kelentongan inihh...I can't remember the last time I dance so hard till I soaked, so promiscuous that I can't even count how many dance partner I have that night. There is no expectation...you don't have to worry about missing steps what not.You just do your thing and let the donia lihat betapa grand nya you beronggeng.Can I dance though? Em...in a scale one to 100, 49 kot. But that night, I was so perasan that I dance like Keisha Cole in that music video, and berpartnerkan Sean Paul.Perasan sungguh!!!

b) The ability to turn back the clock and that little piece of post it paper with that very important number is still there on my desk.Waaaaaaa...last Thursday, I got this phone call from my ex boss, calling me out of the blue.He is the one person that I so don't want to lose contact with.He lost his mobile, he called me from this other person mobile phone (also ex boss, but I don't like him that much) and gave me his new contact number, email address segala.After the conversation, I know that I must key in that information into my organiser ke, mobile phone ke, but somehow that day, I keep saying, leave it there and I'll do it later.I'll do it later. Although this voices in my head keep saying 'baik kau buat sekarang, kau tu pelupa'.I wish I listened to that voices, however crazy and spooky it sound.Now, I don't know where I put that bloody thing and I have this strong suspicion that I dah deposit benda tu dalam tong sampah.What to do now? I have just to wait for him to contact me...when is that? In the next blue moon.

c) That people (yang aku masuk blog nya hari-hari) would update their blog daily. What is wrong with me that I so want to read other people stuff? Why didn't you update it? Busy kah? Busy dengan apa? Hujan-hujan pun nak pergi berjalan ke (eehh..terasa kah orang itu) Pindah rumah sampai takde masa ke ? Tidurrrrr aje kah kerja kau kat office? Kucing beranak? Anak constipated? And yang sorang tu...bersenam sampai tak hengat donia kah?

d) That I can shit religiously without any aid from laxative. I drank water, I exercised...why is that damn bloody waste still prefer to stay inside my usus besar rather than that septic tank?

Well, on another postive note and a little claim to fame, I saw Melanie C today.Filling her her BMW boxer petrol tank and looking ever so pretty (although far thicker than her Spice Girls days)

12 comments:

Lee Novotny said...

Makji, mak terasa boley????? Haruslah ujan ujan nak gi tempat lain, hujan renyai renyai di negara sendiri, hujan rintik di negara orang; lebih baik di negara orang! :P

Oh yes, I do like sleeping during lunch time at work...any problem with that??? Dengki kah???? :P hahhahaha

Ni Mel C thicker??? As in FAT or as in DUMB??? :P

:: samasam :: said...

ops, yg C tuh mek mcm terasa plak.. hahahahah

aizee kaki bangku said...

Hey kamu-kamu yang membaca blog ini, janganlah you all taktau yang Hjh Esah ni Ratu Joget MRSM 1990...and Mulut Tayar Bas lah yang menjadik sparing partnernya..macam-macam routine..from Michael Jackson to tarian semazau pun dia boleh joget...

Lee Novotny said...

Waaa tarian Semazau???? Tarian Kaum Masai kat kenya lompat lompat tuh boleyyy dakkk????? Diorang pun tinggi macam nok jugak, noh??? **laaaariiikkk!

Hjh Esah Jolie said...

hah!!! siapakah yang membawak rumours itu? Rumoursss!!!!

Hjh Esah Jolie said...

Lee, thicker as in tak lah kurus cikeding cam dedolu...haiyaa..lupa plak i..org sini cakap bodoh tu thick kan?

Eh..bukan u sorang aje yg tido kat tempat kerja..ada org tu..siap kain selimut bagai ada kat office dia..siapa tatau????

Hjh Esah Jolie said...

siapa nak tau..aizee ni Ratu Bongkang MRSM tahun yg sama jugak...

Makcik Kiah Kidman said...

Eh sapa pulak ada selimut kat opis kan??? Jangan tatau, toto pun ada hehe! Agaknya taik ko tak nak keluar pasal ko tak makan byk kut...

Lee Novotny said...

hahhh habes semua secrets kuar nih..haiyyoo gossip panas...yg tido kat ofis tuh tido sorang kah atau berteman??? **oopsss

Belladonna said...

Aiseh, akukah orang yang bersenam tak ingat dunia tu? Kalau aku, jobo plak aku, heheh..maklumlah, mumuk and bersenam ni tak sinonim langsung. Tetiba aku rasa cam the ditzy blonde suzanne somers, hiks.

Tak sangka plak ko ratu ronggeng. Siap semazau segala, kalah aku! Kiah, taik dia susah keluar pasal dia malas minum air kosong daa...dia bedal diet coke manjang *matilah kena marah pas ni

p/s: pesal gambo tak keluar?

Typhoon Sue said...

oooo ratu joget yea.....
kehkehkeh

mel c looking ever so pretty?
was she ever pretty?
i thought she was the ugliest of the lot.

Goddess Selene said...

Kann?? Puas beronggeng la puila! Makji knape gamba second and the rest tu mak tak leh tgk? Gamba2 lain semua dah buka? Sbb mak guna dial up atau mmg tak kuar pic uols?

Lekas beri bantuan kecemasan sbb internet mak slow sipot babi occay!