About Me

Sunday, December 03, 2006

Thank You For Coming

Malam tu we all tidur cam kucing lepas penat memasak & meramahs mesra

Meriah carey sungguh rumah kami last Saturday, walaupun tanpa kehadiran Goddess Selene yang lebih rela berprostitutan di Hull daripada menjamu selera bersama goddess-goddess yang lain di Twickenham.Tapi tak mengapa,panjang umur, kita jumpa di Cambridge.Dengarnya Diva dengan supirnya ittew sekarang tengah gigih membelek catalogue Ikea untuk membeli meja makan untuk kita semua makan dirumahnya tu.Insya Allah, kalau umur panjang, kita semua akan berkumpul di Cambridge bulan 3 nanti.Dengar khabar, agenda utama dalam majlis ittew ialah upacara orgy beramai-ramai...betul kan berita CNN ni?

Well,as a host kami takdelah pulak sempat snappy happy.Melantak happy more like.Yang rajin ambik gambar ni Si Lee yang sexy tu lah.Kami beramai-ramai menengok sambil mengutuk The X Factor.Kami juga mengumpat betapa tebalnya foundation Barry Manilow yang kalau dipelempang,harus retak mekapnya.I have never seen a man who sit quietly with both hands flailings tights tengok orang nyanyi.We were so happy gelak sambil terguling-guling bila ada orang buat joke Siput Sarawak.Sungguh tak bersopan santun making fun of the deceased.Aku lah tu.

My flatmate yang tiba-tiba pening kepala (sebab malas nak keluar) masih dalam keadaan terkejut dek cerita-cerita sexual berunsur graphic oleh jantan-jantan dirumah kami malam tu.Ada jugak unsur-unsur pendidikan dalam cerita-cerita sexual itu like, apa yang tak patut dimakan untuk memperisakan lagi 'Hot Barley' mereka ittew.Jangan makan daging,jangan minum beer and jangan makan parsley.Avoid at all cost lah kaedahnya.Betul tak Lee? Tak tahu pulak I yang Hot Barley boleh memercik sampai keluar tingkap...kuat sungguh Ashley itu ye? Ada jugak adegan-adegan spanking vontot antara Lee & Ashley ittew.Agaknya kalau lah kami wanita-wanita suci ni tak in the way,harus berlaku pertumpahan darah putih antara mereka malam tu.

Anyway,all of us would like to say thanks to Lee & Avang, Heaven and also Goddess Selene (sempat kita berconferencing via mobile telephone tu) for making it,despite the horrendous traffic, owing to misdirection oleh satallite navigation kereta Avang.Tak cukup dengan jalan jammed gila, kereta Avang disaman pulak dalam building ni.Memang nak kena sepak parking attendant yang masih bermaharaja lela tengah-tengah malam sejuk ni.Well, I'll work on it tomorrow.

Thanks you all.

P/s Heaven ittew sungguh hensem orangnya.Cepatlah sambar.

7 comments:

Belladonna said...

Nok, I'm so happy to know that the party was a success kaedahnya. The food was also meriah, we saw the pix on Lee's blog. Takde Heavens' pix kah? =)

Anonymous said...

Hahahahhaha well, what can I say, everything you put here is true..part Lee UK sexy tu hmmmm maap ye...silap!! kuang kuang..... :P *malu* yes u ols, cepat sambar si Heaven ittew... tak juga jgn lupa sambar si Han...kepada mana mana jejaka hensem kat luar sana...CEPAT!!!! :)

Thx ever so much nok for the evening...it went great and we could not have asked for a better company than u ols nyer company. Nok, Liza & Lou are such great hosts! Thx to Ashley to yang banyak bercakap macam kacang bertih dan banyak mengomen fasal X-Factor...LOL

Trimakasih daun keladi, kalau boleh nak mai umah u ols lagi... bley???

xxx

p/s fasal car parking tiket bengap tuh, Avang cakap bley tak u ols bagitahu diorang it's your car hire for the day ke hapa... or whatever u think it's right lah kot...

Han said...

stoking belang-belang tu..heaven lah

Anonymous said...

Han, did u get my e-mail with the photos?

Anonymous said...

haiyo uols,kalo uols semua bals bals malaysia harusss buat gathering2 bagai mcm nih lagik... huhuh

samasam

heavenvshell said...

haiyoooo merah dah pipi i yang cantiks nih.....hehehe....

thanks ya han...say hello to liza and lou..tak lupa jugak kat fcukbuddy uols...Ashley ittew..oopss....

lekiu said...

aku suka gambar kuching tu. kuching korang ke ? cute sangat.