About Me

Saturday, December 09, 2006

Sila Jelesssss.....

I dengan Frankie akan pergi meredah Stamford Bridge besok untuk menyokong Arsenal.Kepada penyokong-penyokong Gunners yang hanya boleh menengok sambil menelan air liur kat KL ittew,ingatlah bahawasanya ada seorang rakyat Malaysia yang akan pergi mencarut-carut Ashley Cole yang telah berpaling tadah ittew di Chelsea Ground, pukul 3.45 pm besok.

Yang seddeyyy,pakweku Thierry Henry sakit burit pulak tak boleh beraksi.

Selamat menjeless.

3 comments:

lekiu said...

Memang aku jeles skit..harap Baptista main lah gantikan Adesayor tu..letih aku tengok Plaza Tol tu. Bola sampai kat dia, dia akan slow kan the game so that the other players kononnya boleh get into the game..celaka je

Lee Novotny said...

hahhahahah I wonder sapokah ittew yang akan jeles tahap gaban, kan|?? kan???? hahahah

Hey u ols, have a great time.jgn gado gado, occay!

Belladonna said...

Hahahahaha...Aku..aku..me me me me...I know.. I know who he is (sambil angkat tangan gedik nak jawab). Uols orang ittew terlampau jeles sampai takmo nengok the match malam tadi