About Me

Wednesday, November 01, 2006

What Keeps Me Going Every Morning




Hola all, have to be in Edinburgh tomorrow between 10am to 8pm. Hopefully kerja cepat siap and boleh kembali kepangkuan lemang-lemangku yang gagah perkasa.

Terimalah Jay Kay's Space Cowboy Remix & one ragga tune from I Wayne (yang sungguh kurang ajar tapi rhythm best gila), yang selama ini menjadi lagu motivasi bangun tidur I.See you soon.

6 comments:

Anonymous said...

Hahahah siapakah gerangan lemang lemangmu yg gagah perkasa ittew?? Mak nak satu!!! :P

have a nice time there; I know it's for work but hopefully at least the city is beautiful,kan?? :)

noel said...

wait seminit! how do u pronounce Edinbourgh...

hai x reti la nak sebut...bila la boleh pi tempat tuh...situ bukan tempat queen punya castle ke?

Han said...

okay..sila ikut rentak..1,2,3...EH..DEEN....BARRR....RAGGHHH...

lekiu said...

Seronok Han nengok men in kilts ? Agak agaknya ada tak kilts yang kena tiup angin macam Marilyn Monroe punya dress yang kena tiup angin tu ?

:: samasam :: said...

holaaaaaaaaa

Belladonna said...

Nok, hapdatelah pasal men in kilts.. yang ado berkain kat mesia ni mamak buat teh tarik, orang bekain sarung baru balik dari surau itu jo.. heheheheh