About Me

Monday, November 13, 2006

Sapo Deh?



Dek bizi yang amat-amat, I barulah bukak email hari ni.Adalah satu email dari cousin I yang buat part time kat CNN (beroperasi dari rumah dia sendiri...if you know what I mean) yang ada gambar someone call Fazlee yang baru kahwin.

Honestly, I tatau sapa Fazlee ni.Sedara I ke dia? Nampak sangatlah aku ni tak campur orang...dia famous ke? Tapi uolss...mmg pakcik Fazlee ni saudara I.Saudara macam mana,I tak tau.Kalau dia ada hubungan darah/sulit mulit/or anything that could qualify him to be related to my cousin CNN yang juga first cousin I, mako sedaro lah kami.

Not wanting to be rude, is this man someone famous in KL? Apa kerja nya? I malu nak tanya my cousin because quite oftenly her respond would be...hah, kau tak tau ke? Tu lah kau ni, tak nak pergi jalan rumah orang...blah..blah...

My cousin ni,kalau ordinary sepupu kami yg kawin, takdelah dia sampai email-email gambar kat aku.Yang musykil nya tu, she seems to have forwarded to plenty others.Hah...

Demi yang menyelamatkan diriku yang tinggi lampai ni dari kemaluan yang amat besar, silalah bagitau I, siapa Fazlee ni and apa nama sebenarnya.Kalau uols tau dia anak siapa, lagi bagus.Boleh I trace mak bapaknya from my parents....

5 comments:

Anonymous said...

Third grade punya penyanyi malaysia kot?? dinch huilah u ols..fazlee lah, apo lah..ghamai sangat artis skang! mengalahkan artis hollywood plaks!

>buDak BluR said...

errr u tak kenal dia ker? dia ni fofular gak lah kat malaysia sbb dah jadi pakar motivasi. i pun baru tau yang dia ni dah kahwin.

dia ni muler jadi penyanyi masa umur dia 17 kot, after flying colors in spm dia stop nyanyi and further study. then nyanyi balik pastu further study lagi amik DBA at European Business School,UK .

nama penuh dia Dr. Ahmad Fadzli Yaakob. as i know, dia ni orang seremban. nak tau lagi pasal dia go to his website www.fazley.com

lekiu said...

Memang 3rd grade Lee. Tak macam Kak Melah kan, internasional gitu.... lol

Han said...

Mmg akak tak kenal uols...besok i beli phone card, nak tanya my mother lah.I ada uncle nama Yaacob,dia dok Subang Jaya.Ish...sumpah tak ingat sapa...

Anonymous said...

Lekiu...eeeee sempat carutz kak Melah *mak nanges*