About Me

Wednesday, September 13, 2006

Sex,Lies & Videotape


Cam tu lah bunyinya.Kisah benar ni.I'm working closely with a patient with OCD (Obsessive Compulsive Disorder).Okaylah,obses terlebih-lebih.Takpe lagi tu.Kalau obses dengan cleanliness,takpelah jugak.Harus berkilat calat-calat rumah.Tapi ni SEX obsessive.Paling menyayat hati (hati aku laa..) minah ni penipu besar.Compulsive Liar gitu.So, that's represent LIES.

My experience dengan minah ni, dalam 10 patah perkataan yg keluar dari mulutnya, 12 is most definitely a made up lies.Tengok tu, betapa tinggi tahap keseriusan tabiat menipunya ittew. Kadang-kadang terfikir jugak I adakah dia ni menipu pasal menipu itu hobby nya or she is reliving the fantasy life.Life that she is orchestrating in her own mind.

Besok, I have to drive up to the West Country (nama lain for area-area bawah nun..i.e. Devon,Cornwall etc) to submit my clinical papers. In theory, memanglah namanya papers, tapi in my case,sebab patient ni ada Mild Learning Disability,memang complex sikitlah nak present everything on paper.So,for my today's session with her, I had to VIDEOTAPE that session for my supervisor to observe my session (if you know what I mean)

Honestly,I found the whole thing (40 minutes of filming that session) macam narrating cerita Erotica D'amor aje (macam lah ade cerita tu) Pasalnya,

a) The patient tak habis-habis bercerita tentang sexual fantasy nya
b) The patient goes into details about her intercourse session
c) The patient elaborate her knowledge and her penchant of man's genital

All of that above,berulang-ulang.Dalam hati I, bagus lagi baca Lee Novotny's punya sexcapades.Dengar cerita Minah ni, macamlah takde benda lain yang boleh dipikirnya.Ahakkss..no judgement allowed.Sobar yo lah.

I have never heard anyone talking about sex in that manner.Insanely obsessive.Boleh gelak-gelak lak tu.Because of people like this, there goes all the beauty of sex.Alamak, judgemental lagi ni...

Honestly, I pitied her.Her misfortune overuled what should be a feeling she should adore.Sex is as equally important as food.She should be able to enjoy the beauty of life.But she can't.

Reality is, she may fancy loads of men but no men she fancy would fancy to shag her back.She's incapable to access to the most normal way to have sexual intercourse,getting a boyfriend that is.No man, no one to have sex with and it will come to a time where Anne Summers gadgets will get exhausted.Minah ni dildo collections dia makin hari makin banyak.Semuanya well endowed tu.

The worst part of this scenario is that, I'm not train as a sex therapist.Macam mana ni?

3 comments:

Lee Novotny said...

Mrasalah mak akan ajar u ols camana nak jadi seks therapist, voleyy?? LOL **matilaa propah

Hmmmm... patutnya orang tu kije jadik pelacur je lah... habis cerita..dah nak sangat! **matilaaa wrong advice!

Mak takot u ols..jejaga..kang u ls lak dia terkam..jantan tak dapat,s esama pompuan dia tala, tak naya???? :P

Take care nok!

Han said...

tengkiu Lee...mmg kellesss advice mu itu

:: samasam :: said...

ala uols, senang je. apa kata one day suh dia follow mama lee pegi sauna... hehehehhehehehe ...