About Me

Tuesday, September 05, 2006

Another Hopeful Day...

KALAU TAK JAGA,CAMNILAH RESULTNYA NANTI... (KATA-KATA PERANGSANG UNTUK DIRI SENDIRI)

The pair of bastards starts college hari ni.So maknanya, kuranglah population dalam project ni for today, besok, lusa dan Jem'at, at least for half a day.

The pair of similar needs only one very,very pandai.Semalam, sebelum mereka tu tido, I buat briefing lagi.All that pep talk..jangan menconteng arang kat muka diri sendiri and all that necessary shit.Yang perempuan tu, like always took everything like candy,makan sekarang, after 5 minutes, dissolve and completely gone from her head.Yang jantan, anxious sikit tapi look forward nak jumpa ramai student2 fomfuens,sebab katanya, nak cari girlfriend.Lantak ekau lah..

I dengan my assistant, forewarned the girl about her regular behaviour dalam rumah.Dia ni tak pernah pergi college full time for the past 4 years.I cakap kat dia, how lucky she was because her flatmates semuanya high tolerance dengan dia, cemana dajal pon dia ni.Tapi,kami ingatkan dia, kau dah pergi college ni, jangan nak try to test orang lain punya boundaries,tak pasal-pasal kau kena pulak pelampung dengan orang yang kau sakat tu.The girl punya reaction flat and euthymic.Tengoklah, if she decide to make her brain ponder what we said seriously, selamatlah dia kat college hari ni.

So, that left me with sex offender,sexual predator and one cute little man.I dah buat date nak bershopping dengan dia hari ni.Since yesterday, bergaya aku pergi kerja naik kereta pinjam.Liza kan balik KL for 2 weeks, 2 weeks la aku melaram dengan kereta Austin Powers dia.

By the way, dah 24 hours I tak sentuh Diet Coke.Ni kira satu kejayaan ni.My goal for today ialah, habis kerja, I nak balik tidur.I tidur lambat gila semalam menyiapkan report Orang Yang Sahih Gila Tapi Tak Mengaku Gila Tu...and of course, thinking about it gave me more sleepless night.

Hope today is much better.

2 comments:

Lee Novotny said...

sexual predator dan offender tu cute tak??? :P

Honestly, u must have lots of courage to handle these kind of people - from the very pit bottom of the society... kalau mak lah entahlah...boleh ke mak sabar???

Have a nice day

Han said...

kenapa Lee? Teringin ke? Tak payah le..kalau predator by nature je takpe, dia siap ada organic neurological problem lagi..

I rasa kalau you lah jadik i, harus you rogol bertubi-tubi depa tu..