About Me

Tuesday, August 29, 2006

WHO CARES ???? Part 2


Okay,let's do this Nikki (Big Brother) style.Who is she???? Who is he???? Where did you find them? I hate them...I hate them.

Whenever I go online to read the local news,tah habis-habis cerita kahwin Datuk K (karipap pusing) dengan Siti Nurhaliza.Jealous sungguh I.Kalau le aku dapek orang kayo camtu,dapek meraso kahwin kek KLCC Convention Centre.Glamour habis.Tapi apakan daya,ada partner,sengkek manjang.

Okaylah,I tumpang bangga dengan the wedding of the year ittew,tapi rasa kasihan jugak dgn ex wife Datuk Karipap Pusing tu.Ni lah,kadang-kadang,dalam beriya-iya,terlupa pulak perasaan orang berduka.Ni padahnya kahwin dengan Pak Duda.Nak buat besar-besaran,takut the other side kecik hati.Yelah,orang sekarang pandai pulak main compare-compare.Tapi,hati sendiri...tak ikut,nanti terbayang-bayang pulak like 'Kenapalah aku tak buat kenduri besar-besar that day,kenapalah aku nak jaga hati orang sangat,hati ku sendiri,patah berderai.'.

Okaylah, kita tinggalkan Datuk Karipap Pusing itu dgn bini barunya.Banyak yang nak di explore oleh mereka berdua tu.

Adalah pulak program terbaru kat TV, I think sekarang ni TV kat Malaysia dah nak ikut 'Live with Tricia Goddard'.What were they thinking panggil this pair of ex's to discussed the trail of their troubled relationship.La,orang Malaysia takde benda lain nak tengok ke? After this nak panggil sapa pulak lagi..Erra & Yusry? Apa nak ditanya? Kenapa kau orang bercerai? Bodoh's nya.

Ingatkan bila bersekutu bertambah mutu ni, bertambah canggihlah idea.Tapi camni jugak.Hal dalam kain orang semuanya nak tahu.

Why can't they create a program that boleh menaikkan taraf orang melayu/malaysia.How to lead a meaningful and enterprising life.Camana nak buat banyak duit from property ke or apa-apa yang high quality.

Hal-hal gossip camtu,takyah le masuk TV,dapat caption dalam majalah pon cukuplah.Move on lah sayang.Ni dah tahun 2006.

5 comments:

Sandra White said...

phentermine - health insurance - debt consolidation - home equity loans Nice comment.. I ll come back for sure :]

Lee Novotny said...

kannnnn????

Macam jugak drama Melayu, alih alih fasal cintan sajork..naik muak!!! Tapi mak masih rindukan TV Malaysia ironically!

Kalau dibuat program mari membuat karipap pusing pun sedap jugak :)

p/s K dah jadik Karipap dah ke?? No more kambing???? :P

Lee Novotny said...

u ols tak sentap ker asik asik celaka sandra white ni masuk sini dok promote apa apa ntah....

heeheheheh

Han said...

mendidih jugak Lee oii..

husz said...

hang delete la woi...

i pon terima gak diaorang nie...