About Me

Friday, August 11, 2006

Big Con???

> BURUNG INI SUNGGUH SCARY.ADAKAH HABITATNYA DIDALAM SELUAR KARAM SINGH WALIA?

How the hell Grace Celakabesarlahanatbabisial got voted back into the BBhouse, tuhan ajelah yang tahu. I voted her out once and paid 35p plus VAT through my pay monthly mobile bill. My heart split into pieces when Davina called her back in, and Grace look uglier than ever.

The Mirror newspaper (Anti BB official newspaper) keep harping on the voters misfortune to have wasted so much money on phone votes to get them out only to have them back on telly again to be voted in. BB quite possible to face the possibility to handout 3 million phone votes refund. Kalau I buat application to refund my 35p tu, rasa-rasa berbaloi ke?

Seeing Grace back on telly is a final insult, apatah lagi aku beriya-iya mengumpat dia dalam one of my post. Kesudahnya, dah 3 hari I tak tengok BB. Kesian I. Pasal Grace, terlepas peluang I tak tengok Nikki.

Mikey bodo tu pulak, Imogen dah ada, baik budi pekerti (okaylah…) dan ada rupa sikit, dia tak nak pulak. Nak jugak transfer air dia kat Grace yang hidung makin hari makin besar tu. Ish..kalau dah benci tu, semua tak kena. Kesian pulak Grace. I tak kenal dia pon.

Abang Dale (Mahadzir Lokman) tak habis-habis hantar text kelakar. Baru aje terima ni, as we speak.

‘Karam Singh Walia melaporkan untuk TV3: Salam sejahtera, satu kajian menunjukkan kaum wanita lebih gagah drpd kaum lelaki kerana mampu membawa dua buah gunung, kaum lelaki hanya mampu membawa dua biji telur, itupon dgn bantuan seekor burung…!!! Akhir kata, jinak-jinak merpati, jinak lagi burung sendiri.Burung merpati didekat lari, burung sendiri dipegang berdiri. Sekian, Karam Singh Walia melaporkan untuk TV3.’

Kah kah kah kah kah kah kah…….

3 comments:

Lee Novotny said...

Aiyyoomaaaa gunung katanya....kalau yg ada bukit kecik macam grace tu camno??? nampaknya Lea lah yang bawak gunung, ye tak?? :P

U ols nih mmg selalu bertexting with Malaysian celebrities ker??? jeles mak!!! :)

p/s mmg pelik BB kali nih..perluker ittew semua? kalau diorang amsuk balik tapi kemungkinan tak leh menang tu takpe jugak..??

your said...

phentermine nice :)

your said...

earn money - tramadol cool blog :)