About Me

Thursday, August 03, 2006

Cintaku Seratus Persen


Yesterday, at work, my client came to the office...mula-mula tu (his usual trick kalau dia berhajat) offer to make me a cup of coffee. Tapi I pulak dah ada 2 botol Coke Zero (saja nak try this type of Coca Cola, cinta beralih arah le kejap dari Diet Coke) So, I told him, it's alright, I got a drink already.So, pakcik inipun startlah menyampaikan hasrat hatinya kat I. Kononnya, alasan nak buat kopi untuk I tu macam ice breaker lah kononnya.

Pakcik ni,ada birth defect.Born with rare blood condition.So, walaupun umur dia dah dekat 30, perangai dan mentality dia macam budak umur 12.Baik budaknya, bila anginnya baik.Mak dah mati, family pon macam suam-suam kuku dengan dia.Kesian you.

Few months ago, I approved the Sky installation dalam my project, untuk kemudahan my clients jugak, boleh lah masing-masing tu buat activity bersama, macam tengok TV especially live sports.

Pakcik sorang ni, walaupun Putih, suka ikut fashion gagak.Pakai seluar besar and tiru-tiru concept bling-bling tu.50 cent la, Tupac la,LL Cool J la, macam-macam.

So, semalam, dia pon tanya I, boleh tak dia beli seluar dalam Hugo Boss.He was very specific where he asked for those with the embroided writing on the top bit.I pon cakap, okaylah, kalau you suka and you pon ada duit.So I pon involved lah dia dalam kerja-kerja mencari boxer shorts Hugo Boss dalam internet.Berlambak-lambak gambar boxer shorts yang keluar.Syok lah I...model seluar dalam lelaki semuanya meletopz.Pisang depa semuanya size XL, well endowed gittew.

Pakcik ni pon pilihlah.Yang dia suka yang mahal lak tu. 27pounds sehelai.I told him that is a lot of money to pay for an underwear.Tapi puas dia merayu-rayu kat I. Dia kata boxer short tu macam boxer short 50 cent yang dia nampak dalam his music video.Then I pon cakaplah dengan dia, 50cent tu ada juta-juta dalam bank, and dia boleh la beli seluar dalam mahal macam tu.

Pakcik ni nak jugak.Dia kata dia pon boleh tunjuk kat pompuan yg dia suka kat day centre yang dia pergi every thursday tu.Ish...

Last-last pasal kesian kat dia, I pon approvelah 4 helai boxer shorts that totalled up jadi 105 pounds.Teruklah aku nak jawab dengan social worker dia nanti. Nilah kaedahnya nak ikut sangat PCP (Person Centred Planing)

Nasib baik dia ada duit, kalau tak haru jugak.Tu lah manusia, sanggup buat apa saja demi cinta.Cinta kat 50 cent, cinta kat orang lain.Nak menunjuk punya hal.Sanggup berhabis.

Seratus persen cinta ku...Hanyalah untuk mu.Seratus persen duit mu, masuklah dalam akaun ku.Tu baru betul.

3 comments:

Lee Novotny said...

Boxers?? briefs??? Baik "go commando" sajork!!! selesa!!! :P

p/s and save some money too!!!

Han said...

oooo....uols pon begitu ke? pengakuan berani gittew

Lee Novotny said...

No comment!! :P