About Me

Saturday, August 05, 2006

Lets Follow Me...And Brighton Pride


Something that I and my special group of friends go every year to menjamu mata and makan doughnuts di Brighton Pier.

Sexual preference aside,I think this is something that all of us should see and experience.I'll be back on Monday with the news and pixz.

As usual, I will be my mates official driver, ye lah.Aku ni sering diperlakukan seperti sattelite navigation gittew.So, celaka-celaka besar ni selalulah bila nak jalan jauh sikit, akan meng include I untuk bahan 'tom-tom' an mereka. Tapi aku rela...walaupon hati den badaraiii.

p/s Ramai jejanz hensem you....

1 comment:

Lee Novotny said...

Makan donut>??? Tanak try fish & chips ker?? **matilaa muak ngan makanan ittew.

Emmm mak belum pernah ke Brighton Pride bUT we did stumble (accidentally occay??)across nudist beach kat situ. Giler ada nudist beach walhal bukannya panas pun!! Tapi ada gak janz kat situ ayng sesaja je baringan kat atas batu abtu kerikil ittew tapi ciknek besor yaamat! Camno tuh; cuaca sejuk tapi ciknek tetap naik??? Muahahahahahah...

p/s mujur dia tak tasty..kalau tak hmmm...entahlah apa yg akan terjadi!!!:P

Have a gr8 time u ols!!!! semoga bergumbira jadik nagator system jap