About Me

Saturday, July 11, 2009

Eyeing Up Other Person

That playlist IMEEM dah ku sepak keluar dari blog ni...and atas kebaikan one of the blog reader, hari ni dengan tak mandi...ku godek-godek benda alah ni...and hah, ku persembahkan pada mu lagu favourite ku yang didedicate oleh sang ex-boipren.

The other day, on the bus I overheard dua orang Jay-Sean ni berborak. Cehh...they all ni, nak dipanggil Asian Brits aje..tak soda dia tu kaplam.Kalau bercakap tu, langit pun boleh runtuh. Heran pulak I, si 2 mamat ber suit ni, baru balik kerja agaknya...slumming it naik bas. Selalunya..kalau set-set ni, naik kereta taknak kalah..beemer lah..merce lah.They all ni bukannya tak mampu. Mana taknya..dah tua bangka masih duduk dgn appa amma. Satu rumah can fit 18 family. I guessed all money ended up invested on something that is fit the purpose to menunjuk kat keluarga Patel-Bhangra yang lain.

Because they both seated behind me, aku memang dengar clear sungguh lah topic masalah slumdog millionaire diorang ni, and disguised by my Ipod, concealed the truth that I was ear wiggling.Bukanlah nak sebok you..tapi kalau cakap macam nak jual ubat...ko pakailah ear plug, mesti tak banyak sikit sure dengar.

Dengan muka tatau malu..this two men..dah la boroi tak hensem...pi pulak bercerita pasal eyeing up woman. Ada ka benda camni buat subject borak dalam bus yang sememangnya penuh dengan telinga tu.

Their descriptions of woman's boobs, rear and other areas tersangatlah graphic that I so imagine si dua jantan ni...agaknya takde makwe (sebab tak hensem) malam2 kerja nya log in into porn website. How so and so boobs are so big, it didn't match her tiny frame lah...how so and so, bontot so huge out of proportion...how so and so is so hot...I'll die standing if I can take her home...(dasyat tu...tak ke they all ni tau, buatnya yang hotsexy mama they all dok puja-puja tu ghope-ghopenya pre ops trans yang lagi sexy dari kita pompuan ni, Kiah oii!!!) Part I yang paling benci how they think it's okay to discuss women transformation after baby. Oih..kau tau apa? Since when did man care? They'll shag a cow if you put lipstick on it...kalau dah mega gersang tu. I'm sure them Asians man, always have secured back up plans laid by their parents...adalah pompuan malang yang akan dijodohkan dengan diorang ni...sebab nak fish out woman on a pull belum gerenti nya nak sangkut (jahat nya mulut I)

Is that what they do...I wonder? Looking at woman...discussing their gravity-defying breasts? I'm sure their eyes is drawn to the sexy mexy one like a sniffer dogs nose to a drugs. As if it is an inbuilt reaction that have no power to stop...walaupun bini/gf ada kat sebelah kan?

Cuba kita pandang jantan lain? Tengok bola oblong dia ke, seluar salah parking ke...sure dah kena cop pompuan gatal.

I was told that woman should only worry when the oogling men start grunting..kalau takat-takat peek a boo tu, relakan ajelah...bukannya dapat pun kan?

My cousin once told me..ni pun sebab lakinya ada tendency buaya paya..that she forbid the hubby pakai shades...pasalnya they can use it as a camouflage to tengok pompuan lama-lama without being caught.We told her...alah...tak pakai spek hitam pun, men can still have eyes at the back of their head.

Kalau lah they all boleh tipu bini they all tu dengan berbini dua tanpa tertangkap, setakat sekodeng pompuan lain tu macam jilat stem aje senang nya.

Ish....geram sungguh. I wonder if all wives/gf will be allowed to have life-size David Beckham pakai sependa Armani tu kat rumah..buat-buat pandang tak jemu depan laki. Kan? But fear this...kot-kot nanti they all tu pulak lah yang tersyiok kat David Beckham. Camno?

3 comments:

Manal said...

Kita mampu tergelak ja!!!!

hunny said...

Yes yes yes... I lurveee the part yg kalaulah kita boleh simpan life size david beckham in his tiny tight sependa armani.

huh pandang tak jemu.... tak jemu jemu tuh...

captlukman said...

tetibe kan kita pun ckp pasal cik bekam jugak hahaha