About Me

Thursday, July 09, 2009

Cerita Pompuan Jahanam

Pose-Pose Pisau
Pompuan Jahanam

Last year, somewhere in the quiet cul-de-sac corner where my current opis is located, adalah sekumpulan budak-budak hitam telah bergaduh and one of them got killed.

When I was asked to work in this area, everyday I tell myself that...latest by 7pm, I musti me Watson Nyambek to the nearest train station sambil membaca summum-bukmum...(eh..ni bukan ayat halau anjing ke?)

Hari ni tadi...on my way to work, I belilah newspaper..maka tetiba kat front page, keluarkan muka pompuan ni and few other boys. Yang tak kurang berwaja setan jahanam nirrojim nya. I pikir..siapakah pompuan ini...adakah dia glamer...or adakah dia calon drama queen terbaru cawagan Croydon ni? Tak pun...adakah dia anak luar nikah Michael Jackson?

Bila I baca news..maka barulah I teringat cerita bebudak sekolah yang perasan terror kat area ni...dengki-cemburu punya pasal...maka tak pasal-pasal mati free. Ni lah bahayanya area budak jahat ni...why? Pisau murah ke kat Croydon ni dik yang uols suka main tikam-tikam ni?

Kisahnya...mamat yang mati katak ni..namanya Shakilus Townsend. Gangsta wanabe lah ni...hah kau...masa dia mati tu, keluarlah tribute bahawasanya betapa dia ni anak yang sollehhhh githooo...tetiba pulak, terkeluar gambar dia pose-pose nak sembelih ayam kat Bebo...ghope-ghope nya kaki gangster jugak budak ni. Laa...umur 15/16 dah nak jadi gangster? Akak dulu kan dik..umur 15/16, bukan main takut lagi nak keluar memonteng sekolah..takut Bapak rotan.

Tu lah orang selalu kata..kalau kita setan, jodoh kita pun dengan setan jua...but kepada siapa pompuan muslimah yang tah nasib malang cemana boleh dapat laki yang macam setan, apa lah yang boleh saya kak oii...melainkan, marilah kita buat sembahyang hajat mintak laki setan kita tu copek mati..kan?

Pasangan muda remaja ni..baru je bercinta tak sampai sebulan dua...tapi sebenarnya..pompuan cilako ni ada boipren lain you. So bila boipren dia yang juga gangster dari area berdekatan dapat tahu, dia pun dump lah pompuan ni. So...pompuan ni sungguhlah sedey...dan kononnya sanggup buat apa saja untuk di ambik kembali oleh boipren gangster No.1 ni.

Sipompuan jahanam ni pun...startlah mengadu domba..menjadi unggun api between 2 jantan gangster wannabe ni. So jantan-jantan ni apa lagi...mulalah declare war githoo...bodohnya. Ye lah..pasal cakap satu pompuan..satu kampung pulak bergaduh kan?

So si pompuan ni...kononnya nak bawak lah boipren barunya si Shakilus ni jumpa sedara mara dia.Tu cerita coverina tu, yang betul nya, boipren No.1 sebenarnya nak balas dendam. Ni lagi satu bangang...terus naik angin main bunuh-bunuh, check lah dulu kan...patutnya.

Maka si Shakilus ni terus di kerjakan oleh gang-gang boipren No.1 ni...pengecut, sorang lawan 5 orang. Kena beduk, kena hempuk dengan bessbal bat and last-last...terus kena tikam!

Dengarnya, after kena tikam...si pompuan jahanam and boipren No.1 nya..as cool as cucumber githooo blah dari situ. And yang si kena tikam ni pulak..menjerit-jerit, masa ni lah dia ingat kat Mak dia...siap cakap..Mummy, mummy..I don't want to die.

After a day, he succumbed to his injuries....and mati. And today..si pompuan jahanam and 5 lagi gang-gang keparat boipren dia, sentenced to life in prison (eleh..cakap aje life...tak lama besok keluar lah tu)

I ada dapat message...cakap Makji..you ni asyik kutuk jantan aje..ada jugak jantan yang baik tawww...macam I ni...kata sipenghantar email ni lah. Okay lah..for you, nah kupersembah kan cerita pompuan puaka lagi jahanam. Nanti kalau ada lagi cerita pompuan jahanam dari area-area lain..I akan tulis lagi ye?

Tata.

4 comments:

Lee Novotny said...

mak pompuan suchee dok kat umah jaga laki..hehehhehe

seriously...memang betul pon bodoh jantan jantan bangang ni..sebab sekor pompuan burok yang sah sah luar dalam kering dah **matiklaaa gersang! ada yang mampos katak kering, ada yang terus masuk jel.

Hah yang kena nyer kita lah hat yang dok bekerja 5 kali seminggu ni .. tax payers!

Jahannam lah kau wahai gagak gagak berlagak!

amris said...

amboi Esah, watson Nyambek gitu..errr..bukan ker ko nie zaman2 Rabuan Pit..???..**larikkkkk...

captlukman al-siti tg perak said...

yg mak taw gagak gagak kat tempat mak semua BONTOT diaorang boleh letak tray buat round of drinks,voleh?

marilah kita ambil pengajaran dari kes gagak iniieewww nyer

**matilah AdOrBacEnNiMengaPeminTapSun**

My Spirit Finger said...

ayat halau anjing pun ayat halau anjing lah mak ji. janji selamat sampai rumah, kan.