About Me

Wednesday, July 29, 2009

Entry Menjawab Pitnah

Ada orang sudahhhh marahhhhh!!!!!!

Kenapa???

Sebab saya kononnya dah mempitnah Tengku Temenggung Kelantan...katanya, lainkali kalau nak tulis tu selidik dulu apa yang saya tulis. Kalau tak tahu, jangan memandai katanya.

Hek elehhhh kau....

Macam nilah Encik....saya cadangkan Encik bacalah post tu lagi sekali...dan bullet point kan kat saya ni part mana yang saya pitnah TTK tu. Saya paham..sebagai kawan (or balaci...) kita mustik lah men defend kawan kita (yesss..defendlah kawan kita...hingga menserbasalah kan perasaan kawan lain kann???)

Dah habis Encik baca...kalaulah dapat sebarang bukti yang menunjukkan saya mempitnah TTK, silalah extradite saya balik ke KL (ke Kelantan?)

Seingat sayalah...saya hanya cakap TTK muka cam psychopath. Cehh..salahkan ittew? Habis tu...dulu masa saya kecik-kecik, saya selalu cakap dengan mak saya yang Mohamad Rahmat tu muka macam tart nenas...saya boleh disaman sebagai mempitnah dia tart nenas ke?

Akhir kata...blah lah lu!!!

19 comments:

Anonymous said...

wakakaa...

nasib tart nenas...sedap gak utk dimakan....klau tart telur...lagi sodap.....

Desert Rose said...

Makji,

Sapa? Sapa yg tak faham bahasa ngat ko pitnah tu???? Bes fren dia la tuh hu hu hu...ni kan ruangan gossip apa ada hal nak defend2 kek sini, tak dibenarkan ok. Hanya komen yg berbau hasutan dan ada unsur2 menyimbah minyak ke dalam api dan unsur2 nasi tambah saja dibenarkan...(eh aku plak yg bg disclaimer...sowy ar)

* Ha ah nanti ko kena extradisi balik KL (Kok Lanas ) hu hu hu

Mint said...

suka baca entry ni...short and nice je! Berdesing tu!

Anonymous said...

hahahaha..cayalah kak aji!bravo..bravo..
pheeeewwiiiittt...(gaya amy search pewwit occay!)

tinker_bell

[danial][ma] said...

hej! Hjh.Esah...fuyoooh...i guess your blog will be so fames in kelantan kastil...hehehehe...;-)

MuMMy slurppp said...

bab balaci tu yang tah boleh blah...

kahkahkah

Lee Novotny said...

Hahahahah talking of whom, mana pi si Tok mat tu hah lo ni??? Kawe windu sama dia laaaa hahahah as if! :P

:: rockafella yanz :: said...

kaannnnnnnnnn...

naik kejung pipi aku gelak entry ko ni esah.. adoiiyaiiii.. LOL!

Anonymous said...

kalau kek yang dimasak atas pan kita panggil pancake. sedap!!!
kalau tart yang dimasak di atas pan kita panggil apa yer kakjie??

-gengster di ghombau-

Hjh Esah Jolie said...

Anon 1 - Haha..but i'm not into any kind of tart lah..cemana tu?

DR..betul tu...tempat ini hanyalah untuk memanjang cerita sensasi lagi berapiiii kan?

Thanks Mint...

Danial...pemes in Newcastle Kota Bharu too...

Mummy slurrrppp....balaci bergaji lah tu...

Lee..eh? Mung syiok ke dengan Menteri Penerangan yg perasan dia pandai nyanyi tu?

Yanz...enlighten me...which part do you actually find funny? Because I wasn't laughing.

Cik Undang Luak Ghombawwww...trust you will come out with riddle like that kan? Osahhh gata eh!

captlukman said...

kelassssssssssss blog of the year yg mampu menggegarkan sesapa pun. huahaha nak pinjam ayat last skali tuh jugak nak kasi kat pempuan taik lalat atas bibir a.k.a neng yatimah

:: rockafella yanz :: said...

part 'muka cam part nenas' tu ler.. mana ada org buat statement cenggini.

Cik Kiah said...

and you called me crazy

Manal said...

Boleh terbahak 2 seconds kat coffee bean Queensbay reading that tart nanas part...Mulia nya makji samakan muka dia dgn tart tu ha...

Mme Doole said...

ade sape2 muka cam karipap tak? LARIKKKK

famil said...

Jangan dilayan..

Lagi dilayan lagi suker..

Hjh Esah Jolie said...

Aking..siapakah Neng Yatimah ittewww? Ada calon laing pulok ke?

Kiah..aren't you?

Manal..mulia? Memangggggg...

Muka I lah..mak wawa oiii...

Famil...tak layan pun.

Nyonya Mansoor said...

Nasib baik macam tart nenas
Kalau macam batang buruk, camno?

Anonymous said...

Bravo...