About Me

Tuesday, December 18, 2007

Hatiku Yang Dingin...

We must accept the fact that kita ni semua memang suka drama-drama berunsur gossip or anything that can be catogorised as kelucahan melampau. Honestly, I takde mood nak update. Bila I nak update, I teringat kat orang ittew yang malas nak hapdate blog nya tapi tanpa segan silliew (boleh ka, silu jadik silliew...nak memondan punya pasal) mengerah diriku ini supaya hapdate blog dengan cerita-cerita sensasi untuk kepuasan dirinya ittew? Ciss kau bedebah!!! Adakah ini namanya keadilan? Boleh kah kita suruh orang lain update blognya tapi kita sendiri lebih rela tidur, makan karipap, main kucing dan memerintah laki keluar rumah gi cari donat?

What can I write about? I'm not seeing patient..pasalnya...kita semua dah break for Xmas...and I'm now concentrating on Crisis Management activities...sack orang tu..supervise orang ni...maki orang tu...hantar surat kat orang ni. Ditambah pulak dengan keadaan sejuk macam puaka. Dah pakai baju berlapis pun...rasa nak keras badan. Beli gloves, merasa bila sampai rumah hilang sebelah. Tak nak pitam? Nasib baik I ni bangsa chee kai murahan yang beli sarung tangan kat Tesco, so kalau hilang pun tak lah ghalat. Tapi tak ghalat pun, kalau satu dah £1.99, kalau hilang sepuluh kali...tak ke boleh balik Malaysia aku naik Air Asia? (Speaking of which...bila la Air Asia nak start ni...janji manis mu ke, Tony?)

I'm so busy.At the moment I am so thirsty and si Andrew masih belum muncul kat office I, walaupun telah ku hambat pergi kedai to buy me 2 bottles of Diet Coke.I have this big party kat Central London (yang di plan oleh Miss Nigeria yang kaki ronggeng tu) and now, I'm worried about what to wear. I got Xmas party at work tomorrow yang kalau boleh aku macam nak escape aje, tapi buatnya boss marah sebab 'this is important for business' kunun nya....habis, camne nak blah kan?

Things (presents) that I ordered from Amazon tak sesampai lagi...yang membuatkan hatiku gundah gulana...ni lah bahana nya buat order last minute. I keep getting chocolate for presents, which is not consistent with my aim to loose some weight...(sejuk-sejuk ni selera makan mengalahkan gajah liar)

Orang ittew desperate nak tahu apalah kejadahnya aku berpegang-pegang tangan, berpegang-pegang pinggang bagai...dengan si Gems itu (read gems, g not j...short for gemuk) Well, semenjak termetrai nya perjanjian dua hala antara aku dan dirinya...ni janji bukan sehidup semati or anything of that kind, but more to janji..kalau kau buat perangai Neng Yatimah ke, S Kadarisman ke, habislah peluang mu untuk menjadik kawanku Maybank. So JT happily agreed, although not in so many words, ye lah, aku pun buat perjanjian kan not in many words jugak...but he is behaving more normal now.Takdelah nak merayu-rayu. And, I can do with a male company and sadly, memang ni lah kerja aku sejak dulu bila hatiku kechiwa dengan siamang itu.

JT wanted to buy a winter jacket and mintaklah bantuan ku yang sahihnya buta fashion ini...but it is better a woman opinion than a man, so with my expertise (yang kukumpul dari menengok magazine-magazine lucah yang menunjukkan badan-badan jantan yang mampan) dapat lah dia 2 helai jacket yang membuatkan dia nampak macho and less boroi. We shopped in Guilford and masa nak balik, tengah-tengah I ber catwalk (harus tak nak kalah) and dia ber biawalk menuju kearah station, mulalah angin bertiup dengan kijam nya...(Kiah, you remember that Chris Vadham song...walau sekijam ini yang kau lakukan...) and we desperately have to hold on to each other dengan kijam nya. Tuhan ajelah yang maha tahu if JT dah mengambik kesempatan memegang pinggangku yang ala-ala muffin itu.

Yes, kami berpegang tangan...dia yang initiate and I am this baik hati tak nak memalukan dia dikhalayak matsalleh-matsalleh kat Guilford nun. We walk as we locked each other arm side by side sampai lah ke station...adalah dalam 300 metres aje adegan maksiat itu.

Itu aje. But after that, I feel so awkward...maklum lah..I kan gadis desa..tak biasa. He texted me later that night...mengucapkan terima kasih kerana kesudian ku membawak dia shopping and complimented my soft skin. Penipu sangatlah...bila masa dia rasa kulit ku yang gebbiew ini...kan ke aku berbalutan macam kuih gulung that day.

Jantan, kalau compliment pompuan, tak pernahnya lah yang ikhlas.Mesti ada elemen-elemen seksual kan...ada hajat lah tu.

7 comments:

Lee Novotny said...

Gebiewww katanya..mujur tak terpegang vontot..harusnya kalau dia yang tak pitam, mak yang pitam dulu, leyy?? **matilaa masukkan diri sendiri dalam equation!

captainlukman said...

pinggang je ke makji? kalau mak , mak siap suruh dia pegang apa yang boleh pegang, tapi makji kan, dik non tak tahan sejuk ketor itttewww tak pasal karang, adik terjaga jek**ops**

bini mokhtar said...

ahhhaha eeeyy makji esah, tabbaik tau speku si gems begittew! dia ikhlas tu nokk.... ehemm gebu tak jari jemari dia yg gems tu noks? ada rasa mcm terkena karen tak? OPPS. matikermakkk!

Typhoon Sue said...

ceh... gadis desa kunun....
ala, u sebenarnya suka benar kan dia buat camtu kan? kan? kan?
hahaha

selamat hari raya aidil adha

Dina said...

ha ah lah makji...felik kan...camna plak si JT tu leh tau makji nyer skin very soft....

mamat ni mesti daya imaginasi dia tahap tinggi nih....

Cik Kiah Kidman said...

Ko mesti harap2 next time it's more than 300 metres kan, kan??
Mesti ko pun suka mengulis jejarinya yg gebu bab pau ittew.
Gadis desa? Desa Sikamat ke?

mutalib said...

twngok la.. lepas ni sure sumting happen punya antara korang bedua, macam drama melayu laaa.. memula tanak, tapi esok tetiba ada krisis rumahtangga dan JT je yg ada nak luahkan perasaan, ermmm... baru ending mcm dalam drama melayu jugak.. salah sorang mati eksiden lori kayu balak...