About Me

Sunday, September 02, 2007

September Shares

This is just a short post. Takde kena mengena kepada yang debab, tembam ataupun yang kurus keding. I have been very busy, dengan orang datang rumahnya,dengan sibuk nak pindah rumahnya and in between, kerja office yang berlambak-lambak (if only I don't blog while at work nescaya selesailah kerja-kerja ku...but nak buat camne, tak blog tak happy kan?)

I will be away from from and office starting tomorrow until Friday and dalam pada tu, mobile phone ku akan ku divertkan ke phone office maka sesiapa yang akan terhantuk kepala and tersadar dari kebangangannya hanging up his phone line while talking to me, gasaklah kau bercakap dengan answering machine ye?

I wish to thank Makji Eton & Coco Chanel yang sudi meluangkan masa datang kat rumah I yang ala-ala padang jarak sekarang ni...as you both can see, I am not at all a good host...makan pun tak tentu kan...dah lah tu, kami bantai paksa Makji Eton buat karipap. Apa punya perangai ni?

Thanks for all the comments yang I dah baca but tak sempat nak respond. Betapa gigihnya you all nak tau pasal Jejaka Tembam turned Psychobable tu...tengoklah, I pun dah malas nak layan but can't help to feel terrible kan...sebab, aku pun boleh tahanlah jugak gatalnya melayan dia. Manalah Pakcik tu tak angin...but I seriously can't think of anything I did wrong...but, gasaklah dia ...pandai merajuk, pandailah pujuk diri sendiri.

There's few things yang ada dalam kepala yang nak dikomplen, tapi tak ada masa pulak nak tulis...pasal Merdeka Day Celebration, pasal ECA ku yang dah mengantar email yang panjang lebar....pasal apa ye Kiah?

But, I'll soon be back.

Take Care.

*****Apa? Chelsea bongkak yang perasan bagus tu boleh kalah dengan Aston Vanilla? Padannnn...padannnnnnnn muka sesangat!!!!****

1 comment:

Lee Novotny said...

Kann?? Bak kata Kak Melah "Siapa Yang Bersalah??????" **sambil tarik sora tinggi tinggi.....

Heheh anyway it was nice meeting uols and co again on saturday. Selamat berpindah randah naaa???? See uols again soon, I hope