About Me

Friday, September 21, 2007

How selfish!!! Here I am, moaning about how crap my current situation is, little that I know, back home, nation are saddened by the sadistic murder of a young, weak and helpless girl.

Al-Fatihah to Nurin Jazlin's family...

To the psychopath paedo, your time are numbered.

4 comments:

Goddess Selene said...

Mak pon tengah bersedih dgn berita inniew.. Mmg binatang sgt manusia yg buat benda2 mcm nie kat budak pompuan tuh! Mak penuh dgn perasaan geram kat monster bertopeng manusia tuh!

Al Fatihah buat Arwah Nurin... Semoga Allah mencucuri rahmah buat arwah. Amin...

Hjh Esah Jolie said...

macam sial kan Makji...gerammm I.

aizee said...

Cik, lama dah tak mai jenguk sini. Your Kl trip still on, aa? Bolehlah group kita buat reunion. Ada request ni, boleh tak you snap gambo terbaru si K tu, tak sangka ka..jejaka idaman MRSM jadik debab!!!

aizee said...

Cik, lama dah tak mai jenguk sini. Your Kl trip still on, aa? Bolehlah group kita buat reunion. Ada request ni, boleh tak you snap gambo terbaru si K tu, tak sangka ka..jejaka idaman MRSM jadik debab!!!