About Me

Tuesday, September 25, 2007

Intermission

Marilah kita sama-sama mendoakan kesihatan Tun Dr Mahathir, yang khabarnya tengah sakit. Walaupun ramai yang tak suka kat TM, panggil dia Mahazalim la..Mamak lah..hapa lah, truth be told, he is the finest ever Prime Minister in my days.

At the rate Malaysia are now, it is better MAHAZALIM than TIDO-LLAH kan?

Amin.

10 comments:

Bini Mokhtar said...

yesss, tipah sokong mak aji! semoga tun cepat sembuh noh. selamat berpuasa mak aji!

Goddess Selene said...

Makji, tula mak mmg tau Tun Mahadhir masih dlm hospital. Tapi tadi mak dgr news yg tak baik pulak dr kawan mak. Tak sure la klw just rumours sampai mak calling2 KL nak tau kisah selanjutnye.. Tapi takde pon.. Mak doa2 la harap dia sembuh. He's my fav PM ever occay! Nak kata ape katalah. Am sure dia ada buat salah tapi still krn dia Malaysia nie maju... until TIDO-LAHH!!

elviza said...

Esah,

I pick Mahazalim any days rather than Mr. ZZZZZZZ....

Sheeesh...memang pantang orang kuat tido nih!

Hjh Esah Jolie said...

Selamat Berpuasa, Bini Mokhtar oiii...Laki Tipah

Makji Eton, ishh..kosserlah kan..tidor manjang, ni haruslah lagi kuat tidur dibulan posa ni.

Apsal Elv, pasai u takleh tido ke? Yes...Mahazalim anytime.

Lee Novotny said...

hhaha TIDO-LLAh...hahahahaha..hahahah..hahhaha..HAHAHAHA

JoKontan said...

Makji 'soh!

Yes ! Walaupun kengkawan saya tidak berapa setuju,.

He is the finest PM, everr.

DBI said...

apa kutuk kutuk tido-lah ni...biarlah dia nak tido...maklumlah malam tak tido sejak bini baru ni...opps

tokasid said...

Salam makji Esah:

(kena nyanyi ikut tune Jamal Badilah nyanyi lagu P.Ramlee Tidurlah wahai Pemaisuri)

Tidurrrr....LAH....
Tidurrr....LAh...
Tidurrr...LAH...
Wahai PM ku ,Tidur LAH
Awat tak bangunnn....
Ko asyik tidur...

Tidur LAH wahai PM ku
Sampai kelam kabut negeri jadi nya
Tidur LAH....

Hjh Esah Jolie said...

Hjh Leemah...kan, kuat tido lah gamaknya.Kenapa dia taknak pencen and TIDOLLLLLLLLLAH sepuas-puas nya kat umah.

Jokontan...yes, he is indeed.

Mano mung tahu ni, Doc?

Hhehe...Tok, dia takde energy kot. Suruh lah dia minum RedBull.

Lee Novotny said...

Kannn DBI, hahah spekurama kaedahnya..."kuat" lagi kah?? **opppsss!