About Me

Saturday, May 03, 2008

Quickie

Kawan-kawan yang dicingtahi...............


Atas arahan diri sendiri, I will be away from the 5th to the 11th May 2008, atas urusan Kerajaan Pusat supaya berpoya-poya dengan duit sendiri di Kepulauan Sicily, Italy.


By the time this notice is published, I am probably already back in London that is as you already know from Ratu Musim Panas kita, is hot and bothered.Ish..tak kuasa taw panas-panas ni..(matilah Melayu tak sedar diri...)


I will endeavour to update this blog as soon as I can...mana yang ternanti-nanti, maafkan diri ku lah ye. (Perasaang kan...?)


Seperti biasa, I yang gila glamour ni akan senantiasa cuba sedaya upaya nak memuaskan nafsu rakus peminatku ini...and tak akan sekali-kali lari dari peminat macam Bini Frenchman ittew....(siapa kah ittew ye?)


Tadaa............

6 comments:

Cik Kiah Kidman said...

Ko pergi update kan yuran Mafia ko ke?

Tolonglah jgn taburkan lagi janji2 pelesu mu padaku..

captainlukman said...

sort(read: short) and simple..

wahhhhh sicilly? ermmm mrasa tapau banyak2 yg jeous makji,then tell me the result....im waiting...

Lee Novotny said...

Matilaa mak ratu musim panas katanya..matilaaa hitang legang **matilaa Queen of Africa..opss...

Ehh uols, gi Sicily tu mamarazzi dok bebanyok macam mak hari tu..mamarazzi uols...theyols kan pandai bergaya hehehehe

Aina said...

Jelesnyer...Sicily Italy, mesti best kan. U publish laa gambar manyak2 tau. Bila jaman laa aku leh sampai ke sana kan.

Enjoy urself dear.

Manal said...

Makji...hopefully makji dah makin ceria, healthy and tanned (?)....


Kenapa tiba2 i rasa ala2 monica bellucci?

bini mokhtar said...

nyah, london-paris sejam stengah sajork by train kan? kan kan kan????? *matiler makna tersirat!* hik.