About Me

Monday, April 28, 2008

Worst Nightmare

Kan ke betul sangkaan kiewww....

Wilderness Camp kat Weymouth tu takde mobile phone signal and wireless connection....macam mana I nak bertenet ni? Cilakak lu Boss!!!!

Yang ada hanyalah itik,burung gagak and tupai....berserta ramainya tourist yang berpakaian separa-separa...maklumlah England dah ada matahari sikit....semuanya bantai sunbathing. Tak kuasa lah aku nak berjemur...puas betul nak putihkan kulit, alih-alih nak kasik hitam balik.Sah lah takde kerja.

Ahhhhhhhhhhhhh......bertambahlah stresss.

I have to make a short trip back to London this Thursday...nak gi ngundi Brian Paddick.

Gigihkan....kalah British Citizen yang dok kat Cambridge ittew.....

5 comments:

Lee Novotny said...

Aiyyoo sapalah pulok hok dok cambridge tu/?? Cantikkah dia?? Vogue kah dia?? hahahhaahah

Ooo vote brian paddick kaa??? Pesal tanak Ken??? Ramai kawum kawum mak kat London merintih pemergian Ken dan gusar dengan Boris..he's quite eccentric!

DBI said...

ada gak tmpt ulu d england erk...ingatkan semua capaian mobile/ternet ader..huhuhu

selamat berstress

arenaKu uKanera said...

what? brian paddick who?
hehehe

Just Nis said...

makji,

mcm kenal je warga british itewww...

hiks!!

*ya hamponnn!

;p

p/s- warga iteww mmg vogue, ngan PPD sokmo!!

elviza said...

Sister,

England dah ada matahari? Wow...
summer must be nearing (about the only nice time there, the rest semuanya sejuk beku!)

Okaylah tuh tak der internet... belajar2 lah tak der technology. ahaksss!

p/s: its casual friday today and I am trotting around the office in your gap grey top. Oh bestnya dapat besday present GAP... (Besar sikit kepala hari nih!)

p/s2: semalam aku coti, then I wore the white with purple stripe top from M&S. Macam cam tak??

LOL LOL LOL LOL

Muaaaahhhh! Thank you for the pressies (sukalah dapat barang free dari England)

Peminat2 Hajah Esah yang lain: Jgn jeles... :-)