About Me

Friday, April 25, 2008

Notis Umum

Over the next 2 weeks, I will be travelling to Weymouth (South of England) untuk mengerjakan tanaman gandum yang dusahakan oleh my opis.Macam lahanat je bunyi ye kan? Nope...I'll be having a Crisis Resoloution Assignment for a week dengan patient-patient substance misuse. (Silap-silap, I might end up hisap dadah ni)

I am now feeling physically tired from all the travelling...travel dalam London, travel luar London...berbatu-batu jauhnya.Badan pun makin debab lah gamaknya dok makan fast food aje kan?

I'm still having massive problem at work...yang tak dapak ku gambarkan dengan kata-kata.

Balik je dari Weymouth, dengan tak sempat kentut and berak, I will be flying to Isle of Sicily...(sila jeles Hjh Leemah...bukan uols aje yang jetset yea...harus tak nak kalah) for my delayed honeymoon (tetapi yang betul nya, make or break trip ni)

So, if you don't hear from me (ni tak termasuk 2,3 menjak dah malas nak update blog) makna nya, seperti pelem star antarabangsa, I will be adding my carbon foot print and of course, my airmiles. This will be my out of England trip for now, sebelum Makji balik KL. Tapi, kalau Bini Mokhtar dah duduk France and jemput I makan nasik kerabu, insya allah, tunggulah ketibaan ku dengan EuroStar nah??? (eh..tiba-tiba aje...muka tak malu kan?)

Janji manis Boss ialah my accomodation kat Weymouth tu ada Wifi connection...so, dapek lah eden baca blog kengkawan dikala sunyi dah stress...but, it is very likely that Boss sebelum I travel cakap macam-macam, nak entice I gila-gila, pahtu bila aku dah sampai sinun...tempatnya tersangatlah ceruk macam Gua Niah. Jangan kata wireless...mobile phone pun takde signal.

If this is the case...siap kau Boss!!!!

Taraaaa....

2 comments:

bini mokhtar said...

makjiiiiiii

takkan ler nak tunggu weols masak nasi kerabu baru nak datang nokkkk? (matiler gagal! kena belajar pasnih tskkk) nasik lain la yg mencabar sket?? haha

kalo tak datang siappppppppppppp! :D

captainlukman said...

wahhhhhhh gua niah kah?mrasalahkan sian makji, tapi takpa kalau gua niah asal kan ada janz jeous**ops**, tp kalau hazab jgk kat sana, dik non tak boleh buat apa lah kan............