About Me

Monday, November 26, 2007

Quick One

Maria Mariammah...Kisah Percintaan Terlarang Dalam Picadilly Line



Eh you all, ni Makji nak bagitau, this week, susah la sikit Makji nak mengumpat/mengutuk orang dalam blog ni...pasalnya I dah dikerah bekerja dibeberapa lokasi yang dalam peta, kununnya within London, tapi bila nak travel, macam nak meninggal tau jauhnya. But like I said, nak melawan boss kang, susah pulak hidupku nanti...

But I will update Kiah, once I am comfortably seated or berbaring-baringan once I reached home.But I thought, before I dissapear under this thin and cold air, above ialah hasil snappy happy dalam tube, on my way back from Emirates (tengok Arsenal vs Wigan) to Hatton Cross last Saturday.

Eeesh...benci...benci nya. Teringat kisah-kisah budak-budak melayu yang suka berdating dalam gelap, bawah pokok kat USJ Court 7 tu and mat-mat rempit yang suka bawak awek masing-masing berdating bawah jambatan kat Megamall tu. Kalau I lalu bila balik dari beli burger tu, terdengarlah masing-masing buat bubbly noise gitu (ala-ala bercomolot lah kan? ) That that Mat Rempits and their unsuspecting awek, bila kereta lalu, mulalah buat aksi-aksi lepas tangan, macam la akak tak tau apa yang you all baru buat kan? Macam tu lah jugak nasib Maria Mariammah kat sini...nak dating depan-depan mata (open air spaces lah) kang di rotan dek appa, or tak mengaku anak oleh amma....habislah arranged marriage.So kalau nak ringan-ringan, terpaksalah beromen dalam keretapi ala-ala Kuch Kuch Hota Hei githoo...macam-macam adegan si dua ekor ni...french kiss la (nampak sangat tak retinya sampai meleleh air liur githooo...eh, cemanalah I boleh nampak? Hapa tak nampaknya..dah berkilat-kilat keluar from their mouth) raba-raba la...ceh, poddah!!! Nak mengelak appa amma punya pasal, aku yang jadik bertambah dosa kan?

Lain kali gi la belajar dengan budak TKC tu...amma kadawale.

Bye you all.

14 comments:

Cik Kiah Kidman said...

Ish takde kerja lain ke asyik tangkap gambor org dlm tube je?? Stalker betul lah ko ni.
Wah! Dalam kesimpitan masa kononnya sempat pulak pi tengok bola.

Hjh Esah Jolie said...

Eleh...kau tu hanya tahu main bola aje, mana kau reti pasal tengok-tengok bola ni...

Lee Novotny said...

kannn??? skerr lah tuh mamarazzi sokmo.... ni belajar ngan sapa nih???? :P

Ehh uols..gelilah tengok orang camtu..yang cikki tu pun nampak macam tak selesa jah! :) Uols jgn stress stress sgt kerja tu..kang lebih pulak overdose happy pills ittew!

p/s may I have yours and MB's addresses??? E-mail mak occay, pls? b_leez@hotmail.com

Typhoon Sue said...

hehehe... nampak sangat bebudak baru belajar... abis tu, makji tak tolong kasi tips ke kat diaorg? hahahaha

i must keep this in mind; never do anything tak senonoh in london, esp dalam tube, nanti ada sorang makji amik gambar plak and tampal kat sini, nahas! hihi

Anonymous said...

ayoyo amma appa...apa tu dok beromen dalam tube pulak..ish ish budak2 jaman sekarang ye...hehehe...punya le asyik masyuk bercium sampai ada org dok ambik gambar dia pun boleh tak perasan..

yatie

Cik Kiah Kidman said...

Esah oi...! mana lagi best?? Main bola ke or setakat tengok je?? Don't you wish!

Hjh Esah Jolie said...

Eh Lee..siapa lagi lah yang mengajar kalau tak Ustaz kat East anglia tu...nanti i email u their address okay?

Haiyoo Sue, takde lah aku nak ngambik gambar porno sokmo!!! Lagipun kalau gegambar org melayu harus ditapis, kang buatnya ada pulak mak bapak yg bangsa baca blog..tak ke mati depan PC nanti?

Tu lah kan, Yatie...maksyuk githoo...

Hey Kiah..at least I'm still open for more option..kau tu, stuck dgn satu bola aje..hah!! Kau ado?

stephen said...

Tu hairstylis lah, dia tengah menghidu rambut artis dia sebab lepas nie ada photoshoot kat somewhere.Tapikan, rasa2 rambut tu mmg berbau hamis sebab tgk lah tangan dia yg berlepit kat celah pahanya itew...hehehe...

Aina said...

Itu die oran tengah buat pengambaran filem Bollywood laa Makji Esah ...

Goddess Selene said...

Kannn Makji Esah dah pandai dah memamarazi skrg nih! Gigih noh! Last time abg chomel, this time si maria mariaman la pulak? Esok lusa entah sape2 lagi la kan?? Hiks....

Uols nampak gayanye mmg weols akan pindah dari Dublin end of this year before christmas... Klw uols tak sempat nak dtg lg, mai la dtg ke bandar terlarang kat ujung England tuh yer? Mrasa... :P

Typhoon Sue said...

tapi kan makji,.... apasal budak pompuan tu muka dia macam nak nangis saje? tak suke ke?

Rockafella Gurl said...

ghitoooooo! out station katanya.. kemain gambo adegan kuch kuch hota hei dlm train ittew.. terrer skrg hang snappy2 gambo ek mak aji.. siap bleh nmpak air lioq meleleh bgai, adeeh sakit pewot aku gelak bila baca.

Hjh Esah Jolie said...

Stephen, hamboi mata kitak....

Ye lah filem Bollywood, Aina...hapa benda shooting dlm tube...pastu heroine takde pakai baju lip lap pun?

Makji, lepas ni hambek gambar org dlm sona pulak...kan? Dlm sedap kukur kelapa lah ke hapa, tak sedar kena papparazi...

Takpelah uols, nanti kami dtg ke Ull Undell tu le jumpa kitak ye?

Sue, pregnancy test postive kot?

Yanz,mmg terrer sekarang ni...you sihat?

bangbadi said...

lucu nih blognya. salam kenal yah.

http://ayambakarbuncit.wordpress.com/