About Me

Friday, November 23, 2007

Intermission

The first song on my Imeem list ni ditujukan untuk orang ittew, yang akan melanchong ke Holland. Walaupun katanya lawatan itu hanyalah lawatan muhibbah, marilah kita sama-sama mengucapkan selamat berjoli katak dan menangkap ikan di Amsterdam Red Light ittew.

Sekian.
P/s Lagu ini juga adalah lagu feverett Makji Eton, yang kununnya nak buat lawatan sambil belajar ke Edinburgh ittew...entah-entah (matilah speku) dia pun akan landing di Schipol International ...

(kejap lagi I hapdate ye, Kiah...aku tengah mendidik anak bangsa schizoprenia ni)

4 comments:

Lee Novotny said...

Hhahahahhahah jahat taww spekurama mak nak tangkap ikan, anak ikan, bapak ikan, bapak anak ikan dan segala mala ikan ikan kat sittew (ikan kering je kot yg mak tak nak hoh?? Suntik heroine kot??? takotttt!)

Aiyyoo PC kat opis dinch nampak lah lagu tuh..nanti mak try masa kat Red Light district oops!

take care xxx

aizee left eye said...

mak oi Han...all time fav ni.

Goddess Selene said...

AHHH RED LIGHT SPECIAL!!!! Thats ma song! *nada2 nigger! Hahaha... Tapi kenaknye 30sec ajak? *nangis...

Happy weekend uols!

Hjh Esah Jolie said...

aah..speku kah saya, Hjh Leemah...

Heh..aizee, kau bukan Chilli ke?

Apa? 30 sec? Kamek pun lagu full, makji ton.hanjj lah imeem ni.