About Me

Monday, March 09, 2009

Update

Hari ni tadi I ada meeting (amboi, boi..kau ingat kau sorang aje kerja ber meeting-meeting?)

Ni kira tergempak punyalah...yang bangsa bagi notis 2 hari suruh kita tinggal anak laki misti masuk meeting.Pasal Makcik Pakiam.

Makcik Pakiam khabarnya telah menjalinkan hubungan part exchange dengan salah sorang patient kat unit dia kena tahan tu.That day dah tertangkap seludup ganja, pahtu...tertangkap dalam store room pulak, tempat cleaner simpan barang.Adeh, nak tiru Boris Becker lah ni...

That was the info I heard the last time I saw her. I innocently thought, okaylah...dia dah besar panjang, dah pernah berlaki, dah beranak pun...bukannya the last virgin on earth semua orang nak make a big fuss.I asked if she want to tell me about the man she is seeing, tapi disuruhnya I mind my own business. (okaylah..tapi kalau kau kena STD,HIV sok..janganlah nak keluar air mata darah lah ye?)

If I may share this, bekerja or berkawan dengan orang gila...hati misti sabar. Orang yang gila tak semestinya duduk sepital, ada jugak orang gila yang buat PHD. (uhukkkk) Gila can come into many shape or form.I have got into bad habit observing people...for the last 2 years, adalah sorang ni, perkhabaran macam bagus (rasa dia lah) tapi apa yang kita nampak macam desperado kongkang. Dia ni selalu jugak jadi bahan umpatan I, dalam sessi-sessi bermeeting bersama Dentist Bini Orang and Cik Alcoholic Anonymous.I have always feel that this is the low self esteem case, people who yearn for notification by telling you something opposite about them. Nak tunggu kita reassure lah tu.Sekali 2, takpelah..kalau dah selalu and menjadi bahan tontotan ramai....merasa kau kena umpat!

Speaking of which...I pun separa sewel, so nasib you all lah dok baca blog I.

The Gilas...be in in the secure unit of that kununnya prestige University yang masuk dalam top ten list...(eleh), description nya sama aje...dia sahajalah yang betul.Nak lawan tak guna. So bila Makcik Pakiam suruh I mind my own business, I pun kata..okaylah...I'm just asking. This is all part of your assessment, but I do respect your privacy (ko hingat aku suka ke nak tahu kisah kau mengongkek dalam store simpan baldi penyapu mop bagai tu?)

After few minutes pause, Makcik Pakiam terus cakap...I'm an adult you know, I can fuck who I like, who cares if I'm seeing him or not?

Okay..the fucking part is true. But if you are serious about your relationship with this man, yes we do care. You're very vulnerable woman, you've been in a abusive relationship...and we also have a duty to protect this man.Just like you, he is vulnerable.

What do you mean?

People in hospital because they need medical attention.People are very vulnerable when the're not well.

I'm not fucking crazy!!!

You're not, you just not thinking straight.That is because you can't think straight...you had a breakdown, remember?

What do you mean I'm not thinking straight? What fuck does that mean?

Smuggling drugs in the ward, smoking canabis when you're on very heavy Respiridal C, and shall I ask if you all wear protection? Why don't you tell me what is the common disease that involves sex and drugs?

Diam...terus marah dan berambus.

In the meeting, ghope-ghope nya, bukan setakat satu jantan aje yang dia melakukan perkongkekan haram...dia ada side business pulak you.

Dalam pada dia keluar buat recreational activity, sempat juga...dia berbisness.Kat tepi-tepi tong sampah, dalam toilet...sampai dia tertangkap oleh polis.Duit dia dapat tu, dia beli ganja.

Sekarang ni, semua orang diskus apa plan seterusnya nak dibuat dgn Makcik Pakiam ni.So they all tanya I...apa hasil perjumpaan I dengan Makcik Pakiam, and adakah I rasa dia akan jadi mangsa bila dia keluar sepital nanti?

I told the board..I blame Si Nurse Mugabe tu. Makcik Pakiam wasn't rebellious before...I dah kata, dia nak hisap ganja, biar dia hisap ganja...asalkan jgn overdose. Si Pasukan Mugabe tu ghope-ghope nya dah stop giving her her allowance, pasai diaorang takut dia stone...tapi, hah...bila ganja dah tak dapat langsung...mau tak naik syeikh Makcik tu?

Psychiatrist suruh I buat official complaint....I actually malas.Takut Mugabe dan kengkawannya buat susah kat I...mintak ID lah, sabotage meeting lah...

Tapi mulut dah terlepas kata kan? I'm writing the report, same time I type this posting...canggih sungguh priority ku.

7 comments:

Anonymous said...

sadis ler pekejaan mak aji ni ... huhuhu

shida

Manal said...

Why la i tetiba teringat movie winona ryder dgn angelina jolie , whoopi goldberg pon ade in "Girl Interrupted"?

Pandai dia cari customer yea Makcik Pakiam(MP) tu? with her Cheryl Tweedy look, it aint gonna be that hard to find mana2 jantan untuk bayar perkhidmatan dia.


At least she does bong/spliff rather than poking her arms with those needles to get stoned kan makji? Ade rasa2 nak sepak2 tak muka MP, makji?

Anonymous said...

Makji....

Betul sangat tu, i memang dah rasa sangaaaat nak sepak muka 'seseorang' tu...

desperate h/w frm city of gagak

[danial][ma] said...

hej! Cik Hjh Esah...i support you to make complaint on that set2 Mugabe...;-)

happy weekend...

captainlukman said...

No wonder kapal aku gegar tadi....ada entry VASSSSSSSSSSSSSSSSSST nak kuar!!**terus choking time makang nekbat tadi**

My Spirit Finger said...

kering juga hati makcik pakiam tu.

Anonymous said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic