About Me

Thursday, October 08, 2009

Hek elehhhh....siapalah yang perasaang nih????

Tolong jangan hantar lagi email kepada saya

Monday, October 05, 2009 12:26 AM
From:
To:
"hajah_esah"
Saya bagi amaran terakhir kalau awak terus forward email yang tak munasabah dan tak berkaitan ke alamat syaraikat saya.... saya akan maklumkan kepada kedua ibu bapa saya, saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang msg yang disampaikan.

tidak ada kena mengena dengan saya.!!


kalau awak nak berkenalan dengan saya , gunalah saluran yang betul, saya masih ada ibu bapa, mereka boleh pergi meminang awak. dimana saja awak berada..

17 comments:

chu said...

hahaha funny...ni cara mengorat alaf baru ke?

Aina@Azila said...

Wahhh... ini memang lawak alaf baru. memang dia ni perasan..

makji, I rasa kan sebenarnya dia ni minat kat you, tapi malu nak ngaku.

As said...

ha ha ha
mari salahkan spam :D

ell_jay said...

woooooooo.. canggih la mamat ni!!!

Dina said...

ni desperate stail bru ko makji ??

Anonymous said...

hoih. ko hensem seperti brad pitt kah nak hantar email sebegini?

aking said...

nyah, uols ngorat budak baru lepas berSUNAT ke ni, siap nak bagitaw mak bapak....hahaha

Ina said...

Dear Makji,

Ni kira dia try psycho you ker dia memang psycho? Hehehe... Ntah hape2...

Anonymous said...

ni pick-up line standard raja lawak. like euuwwwwwwww so lame grow a dick will ya!

- kak nam

rose rahim said...

Jarang kasik komen, tapi kali ni tak tahan..lawak psycho betul..hahhaahh..kesian dia Hjh..

My Spirit Finger said...

mak ji,

aku gelak cam haram. Nak cakap kat mak bapak, telor besar kerengga ka....

Desert Rose said...

ha ha ha...aku gelak ni Esah, kuar ayer idung aku. Aku rasa dia sgt lawak dan sesuai ngan ko ha ha.

Ko jgn, karang terputik cinta di hati lak ha haha aku gelak lagi ni

Hjh Esah Jolie said...

Kengkawan kiewww....gelak lah, gelaklah sepuasnya....adakah antara kamu-kamu dan kamu mengenali jantan yang sungguh berwibawa ini??? hahahahah

Encik Azrin Yang Garang said...

kak hajah.. i ada terdengar dengar dan terngiang2 pulak ada orang malaysia yang tak duduk malaysia berkecek
'you jgn cuba nak mengumpat2 i. kalau tak i bagithu bodygad dan habibi i!' ~pengsan tak??

Anonymous said...

Dik Hjh,
Potential psycho patient?

Berkenal-kenallah dgn mak bapak dia ittew.

-Kak Hjh

Hjh Esah Jolie said...

Encik Azrin..wahhh? Sudah begitiewww piulla ke ugutang nya? Salut!

aking said...

wahhhhh habibi ke abang?**Erkkkkkkkkkkk**