About Me

Monday, March 31, 2008

So Long Fat Ass...

JT telephoned me while I'm on my way to CPN meeting today.Because I was already in the Hospital building and sebelum aku kena tegur dengan segala macam security, I answered the call quickly promising that I'll call him back after the meeting.

Meeting overran and I only came out hours later and macam biasa, janji manismu nak telephone balik tidaklah dapat dikotakan. Not only tak mengotakan janji nak telepon, I had my mobile phone switched off until MB called my opis to remind me.

So, at 6pm...when the mobile phone is switched on...masuklah 3 text messages.

Love, I'm waiting for your call....daaaa. (irkkkkk)

Don't make me wait any longer. Please call, you promised.

BITCH!!!!

Hek elehhhhh......apa ke hal nya ni?

I was agonising for couple of hours whether or not I should reply his text messages or call him.Well, takdelah 3 jam pikir pasal tu kan...macam lah aku ni free. But in between tu pikir, si Debab ni agaknya kepala hotak dia diam kat kepala butuh kot...that he is so over himself, talking to me like that.

Just because aku layan minum kopi, terus badannya yang berat macam baja kompos tu macam terbang diawang-awangan.

I can write all the horrible things here, but you know...I'm not bothered.

Enough is enough.

16 comments:

Arena said...

Uiksss,
apehal tu?
cannot tahan lah with people like that..

Anonymous said...

you layan I lagi bagus. I pun dok Middlesex.
You dok kat ner?

Boleh le I cakap Melayu lagi,selama I dok London, cuma cakap Melayu dgn makcik satay kat Oriental city je.

Anonymous said...

or sebelum you comment, ni email I : van33@hotmail.co.uk

Lee Novotny said...

Exactly.. face? bovvered?? face?? bovvered???

I ain't bovvered!!!

You go gurl!

Manal said...

Definitely: whattaa faaarking liberty!

And his wife (ex?) is an angel laa?

It ended at bitch. He may be adding layers of fat all around his body yet he's pretty much thick in the head and macam to grow up langsong. Ditch him, makji, FOr GOOD.

Anonymous said...

ni apa punya jenis orang ni dia ni makji oiii...from his text messages nampak macam tak betul je otak dia tu...usah dilayan orang cam tu esah, nyusahkan palo ekau yo...

yatie

Belladonna said...

Kenapakah mulut si JT macam pun**k? Dia ingat kerja ko layan hadap dia je 24/7? Mungkin dia marah kat ngko sebab cintanya tak berbalas.. hihi

p/s: Who in their right frame of mind nak bercinta ngan jantan cam tu anyway?

Anonymous said...

Kesian si gendut tu...Dlm pala hotak dia, makji, makji, makji.... Esok dia dtg on his knees minta hampun..masa tu tenyeh muka dia, sepak terajang.. Ha! amek ko!~hatiriang~

Cik Kiah Kidman said...

Fat arse!

Anonymous said...

salam hjh esah,

erkkk...what the heck ngan JT ni????

don't ever answer his call or reply his message...ever!! let him beg for forgiveness, if he ever laa } i laks yang psycho hehhe

should show him who's the man and bitch here!!!....kuatkan semangat, jgn layan diaa...take care now

-ina

famil said...

"p/s: Who in their right frame of mind nak bercinta ngan jantan cam tu anyway?"

Bella,

ramai perempuan melayu suka tau laki2 psycho cam ni. Tambah kalau jenis yg suka abuse anak nya itu (physical or sexually). Kalau anak dia lapor kepada bondanya, bukan perlindungan yg diterima, malah makian dan cacian.

pas tu kalau suami makan luar pun tak kisah. mcm kes noritta ngan suzaili tuh. siap bela suami diorg lagi.

pelik aku!

hi hi.. sorry makji, teremo dalam your territory.

:: cheezzy cheese :: said...

hek elehhh.. ape kes kannn?! aku pon br nk ckp benda yg sama.. layan salah, xlayan salah.. koser ah.

bila ko ckp 'mcm baja kompos terbang diawang-awangan' tringat plak cite harry potter bila cousin brother dia yg gemot ittew tetiba melayang.. ayoyo!

Belladonna said...

Famil, it also happen in my household. Bukan sorang, dua tiga plak tu. Kalau family aku banyak jantan, aku paham - ni majoriti womanz. Tu yang aku tak paham until sekarang. Kenapalah pompuan2 ni docile, submissive and berserah je.

I just hope semua perempuan reti nak melawan bila keadaan memerlukan and stand up for themselves cam si Esah ni. Esah, kalau ko nak nasik kangkang.. nanti aku asapkan. Lariikk!!

p/s: Sorry Esah.. aku terbuat ruang komen ni cam kat blog sendiri plak.

famil said...

MAk aji, komen sikit :

Berdasarkan perbincangan dengan pengamal perubatan Islam dan beberapa petunjuk Ilahi, kami yakin Sufiah sekarang dibawah pengaruh sihir. Oleh itu satu delegasi dari Malaysia yang di ketuai oleh Ustaz Trimizi Zainal akan bertolak dari Malaysia pada 19hb April ini khusus untuk merawat Sufiah menggunakan kaedah perubatan Islam. Ustaz Trimizi Insya'Allah akan berada di UK selama 1 bulan dan Insya'Allah beliau akan merawat Sufiah sepanjang tempuh tersebut.

Bagi mereka yang tidak mengenali Ustaz Trimizi, beliau adalah seorang pemuda yang menghafaz Al-Qur'an dan cergas di bidang dakwah. Beliau telah beberapa kali dihantar ke luar negara di bawah Grup Pengkaji Tamadun Dunia untuk khidmat dakwah dan sosial. Beliau juga pernah melakukan khidmat dakwah dan sosial kepada Melayu UK selama 1 bulan pada awal tahun lepas.

"Saya tidak kisah Jika Sufiah mahu mengahwini saya. Sebagai umat islam, adalah menjadi tanggungjawab saya untuk membawa insan2 seperti dia ke jalan yang benar."

Source: www.melayu.org.uk/index.php?q=node/453

Hjh Esah Jolie said...

Hi you all...thanks for the comment and the concern.Benerrrr kata mu, si Debab tu harus dikapak aje.

Have a nice day.

captlukman said...

hahahahahahaha JT JT...lama dah tak jumpa prangai org cam tuh....hehehe suns je kan