About Me

Sunday, April 29, 2007

Kelucahan Melampau...

Semenjak dua tiga menjak ni, I selalulah terbaca kat Utusan Malaysia online pasal few people yang telah di prosecuted of the kesalahan 'kelucahan melampau'.Aduhai...

I think I must ask the very intelligent LeQ, what the hell is 'kelucahan melampau' ini? Extreme obscenities yang macam mana ni? Correct me if I am wrong, I worked out the list of things that I feel paling lucah and by committing this, will I find myself liable for prosecution?

a) I like to dry my hair after shower, clad in towel around my body,kemban style.Disebabkan I ni taklah terror macam Vidal Sasson or Tony & Guy, hair drying is a battle and by doing so, I lose sight of the towel compel obedience around my body, maka dengan itu, ter expose lah tubuhku yang mungil ini.Is that, understandably action of accident, can be classify as 'kelucahan melampau' ?

b) Some drivers are born to be overcrowding the motorways and drive slower than snails.Not only that they're THAT, some of them are so impatient and have been treating their car honk like a musical instrument with malicious intention to annoy and upset other. My attitude to these kind of drivers are usually, strong verbal intervention and some not very polite hand gestures.Can this be 'kelucahan melampau' ?

c) What about sexual gesture? Kelucahan Melampau kah ini?

d) Presenting a gift yang ada unsur-unsur lucah ?

e) Sexy talk?

f) Butt pinching?

g) Trading porn DVD?

14 comments:

Goddess Selene said...

Rasanya kelucahan melampau tu maksudnye, perlakuan sumbang homosexual lah kot? Betulker?

Hjh Esah Jolie said...

Mak oii...begitu ka? Habis yang bapak budak bawak anak-anak gadis mungil check in hotel tu..tak lucah ke? Yang sumbang-sumbang mahram ala ala oedipus tu?

captainlukman said...

kannnn mak sometime sambil serve ada jugak buat lawak sundels dgn pax mek esp mat2 saleh sebab diaorg sporting or pak2 arab yg dunggu, tp tatulah tu pun leh jadi sise, sebab ayat mek always double meaning..**ops**.matilah u want chicken,meat or me?**trus angkat tray buat clearance**..........

Lee Novotny said...

Kelucahan melampau for me would be bermain maind engan punai orang semasa bervogelan di naked party..hahahahhahaa

Lee Novotny said...

ehhh mind engan piula.. I meant "Main dengan"! Typo!!!

Montymelly said...

esah oi, yg c), d), sampai ke g) i ada buat..oops...melucah terlampau la kot i ni...

Goddess Selene said...

Hiks kelakar taw Hjh Leemah, bermain dgn punai katanya!! Bukan punai tu burung ker? Kalau dah gargans takkan punai puila kan? hiks... Lekas cari nama baru utk ceknek yg gargans!!! Oppsss....

Goddess Selene said...

Hamboii Capt. Lukman kann?? siap offer diri kekdahnye?? mak pon nak jadi trolly dolly tapi pakaian mak harus seperty Britney dlm vidclip TOXID!!! Hiks.. *matila syndrom hadek2 taknak kalah berlarutan!

Hjh Esah Jolie said...

Hamboii....airline mana yang pakai uniform cam Britney Toxid tu?

Kiah, ko mmg lucah kuasa dua.

Goddess Selene said...

Makji Esah.. kann?? harus la mak buka budget airlines baru siap ngan uniform yg sexy maxy!! Yg penting skirt tu mesti atas ponggong so boleh nampak pantis lace warna pink bila tolak trolly nnt!.. hiks!!

mr cuddly a.k.a coco said...

erkkk...trading porn dvd....

i teringat kisah suatu masa dahulu...i beli porn kat petaling st pastu i jual kat kawan i...yg kejii nye urusan jual beli ittew berlaku dalam masjid.......ya hampunnnnnnn...

anyway i think kelucahan melampu nih maksudnya mmg sengaja menunjukkan kemaluan diorg secara terang-terangan dan sengaja kot?? mcm leeuk...oooppss...silap....macam goddess selene....erkkkk...

Lee Novotny said...

Siapa Kiah?? Who is she?? Who is she?????? **matilaa Nikky

Hjh Esah Jolie said...

Apa? Kelucahan melampau dalam mesjid? Haiyooooo....

Kiah..cepat perkenalkan dirimu....

Nama pun budget airlines...tak cukup kain, kan Hjh Eton?

Montymelly said...

Dulu i asked my mum apasal hantar i masuk sekolah convent dari std 1 sampai form 3 pas tu masuk sekolah asrama pompuan lagi pulak tu. Dia cakap sebab dia nak i jadi 'lady'...(Kah kah if only she knew, the opposite effect it had...)

Siapa diri i?? Menjawab dgn malu2 kucingnya... i lah pompuan melayu terakhir..