About Me

Wednesday, April 11, 2007

Lands End

As were checking out, I saw this on the way to the breakfast bar. Terasa I, being the isteri durhaka that I am
We stopped here,kununnya untuk si Kareem melawat all this historical place, but truthfully, for me to kencing and for the MB's to hisrok
We come across a karting area where MB's & Kareem terus sexcited nak try on the go-karting.I opted to stay behind, malas kununnya, but also truthfully, aku takut kat anjing owner go-kart ni yang dok bersidai-sidai kat the track.Hawau laaa..
I tell you, driving along the hills gunung-ganag camni, rasa macam bawak kereta kat Monte Carlo pulak (elehh..cam lah pernah drive kat sana) It's so beautiful...especially for those yang dok kat back seat cam Mem-Mem besar
As per my request,the photographer put on the 'Kuala Lumpur' sign.The measurement as in miles, menunjukkan berapa jauhnya jarak to swim from here to KL, kalau tak mati dibaham jaws laaa..
The first light house in England

We all wake up relatively early, as we have to evacuate the hotel by 10am, hotel orang putih, bukan cam kat KL..adik..boleh akak check out lambat sikit...nothing like that.We had quite a big breakfast as we only had pot noodles the night before.At this point, we do not have any specific plan but I was eager to drive around as,since you're already here, jenjalanlah puas-puas kan? I was so determine nak visit Lands End.Nak tau why? My father, long-long time ago, during his Sandhurst days, has his photo taken by the famous signpost...and that photo sekarang ni, tersergam indah kat rumah dia.Sungguhlah bongkak.So, being his daughter, I inherited his competitiveness and I so want to be there.I keep talking about Lands End to the MB's yang tak pernahnya interested. MB1 nak tengok sangat St.Ives (the famous beach) and I said to her, let's just drive around and we can pass through that famous area.I was so keen that I opted to drive.Maka, after I settled the hotel bills and acquired bit bob of info about the road, terus kami pun blahlah dari hotel itu.

The journey was pleasant and dikelilingi bukit bukau ladang tah apa-apa.We choose to go to St.Ives first sebabnya, in the map,kalau ikutkan, St.Ives lah tempat yang kami akan lalu dulu.St.Ives is not far at all,padahal tengok peta macam jauh.Map kan kenkadang so deceiving..nak nak map nak gi kenduri kahwin.We arrived at this place call Hayle and si Kareem ternampak lah tempat go-kart.Desperate for a fag,the MB's wanted to stop and being a non-smoker, I was planning to makan ice cream.All 3 anak-beranak tu berpoya-poya ber go-kart while aku, ice cream pun tah kemana, dek takut kat anjing.It's cheap, for a 8 minutes lap, they only have to pay 4 pounds each.

We drove through Carbis Bay in St.Ives, of which is a big dissapoinment.Although cantik,jalan nya sungguhlah sempit like lubang burit (extreme nya) and packed with people yang separa dressed. MB1 terus put off and dengan kasarnya terus ordered me to drive out from there.As I drove, I saw this small signpost towards Lands End and dengan sukacitanya, teruslah ikut.I have to tell you, signpost kat England ni, semuanya lap kaki..very misleading.Cakap 7 miles tapi takdenya 7 miles.Jenuh jugak nak sampai Lands End.Jalan pun sempit, tepi bukit ber aroma kan taik kuda/lembu and kambing.We stopped at the old tin mine for MB's to hisrok, me to kenchh and Kareem to relax.We all ada jugak jumpa the signboard dok promote-promote Cornish Tea & Cream, yang kononnya famous ittew, tapi bila cari, tak ada pun.Satu penipuan besar sungguh.We passed by plenty small town yang nama ada Welsh influence ni.Masa ni, barulah MB2 nak tolong baca map (tapi..aku sungguh tak memerlukannya nyah) and we successfully arrived Land End yang famous itu.We had lunch (me, fish and chips gedabak again) and after look see,look see...we continue our journey back to London dengan kepuasan yang amat sangat. Must you asked who is behind the wheels? Yours truly laaa...

Disebabkan Hjh Eton dah muntah ijau dengan kebongkakan I, I'm happy to announce that this is the last bit of our trip.Enjoy the pics. To those yang sampai nak mimpi-mimpi basah nak tengok kejelitaan muka-muka we all, harap maklum, as per security reason (yelah..I kan ke employee NHS) maka, terpaksalah I camouflage muka I yang ala-ala Angelina Jolie hini. I am now gigih nak memutihkan semula kulit I yang gebu dan dah hitam legam dek panas matahari that day..ahaksss..

5 comments:

Lee Novotny said...

Lerrrr propah ghupanya letak KL kat sittew!!! Cittt!!!! mahunya kalau mak mintak diorang letak Batang Berjuntai... :P

Ehh u ols, mak mmg nak sgt gi kat land's End bagai tuh but like u said, since it's very der kg.com, sawana sawana bagai mana ado, noh??? Unless ado nude beach kat sittew...ada cuba try test dok gi tengok kalu ado nude beach kat sittew?? :P

Chantequelah mask u ols bentuk love ittew..mak makan hati!!! **matilah palstik!

Montymelly said...

Ala! Potong stim la. Why cannot see face one?

Goddess Selene said...

Erkkkk.. Mak tak jeless pon!! *matila dlm hati terbakar2 membara githoo!!! (sambil tarik2 rambut sendiri yg ikal mayang sari inniew!!)

Hjh Esah Jolie said...

Bukan propah lah Lee, mmg tulah centre of attraction nya kat sittew, The first signpost in England lah kononnya, you can ask them to put on everything, they have all the destination distance calculation. Sawana taktahulah...but Gaybar berlana mung...elehh..mask uols lagi glams..

Very pretty lah, that's why.Sesungguhnya, aku tidak mahu meruntuhkan rumahtangga orang lain....cetts..

Makji, tak jeles naa...(apasal bau hangit ni..hati terbakar ke?)

Lee Novotny said...

Wakakakakakakak...berlana katanya...LOL..mung nih kelako ungguh ah!