About Me

Thursday, January 05, 2012

Semalam Gue Bermimpi...

Jadi gumuks!!!!

Well, sudah terasa rasa beratnya badan bila berlari dari platform 5 ke 15. Haiyohhh....saya sudah berjanji pada diri saya sendiri yang saya takkan membeli baju lebih dari size 12. The older I get, the more vainpot I become...

So somebody really upset me at work today and I use that to get away from the office. Nak pergi mana lahhh?

Ye...I pergi gym youuu....yang I dah lama tak jenguk tu.

So below was my achievement today (besok rasalah keazaban nya ye?) Baru banyak tu dah pancit...pulak tu gym tu dipenuhi oleh pompuan2 bersize zero berlari mcm kena kejar anjing atas treadmill...steady jah I tengok. I yang berlenggang kongkang ni rasa tercabar tawww...nak je I cakap hoiii...uols dah slim, gi la balik rumah makan nasik...sudah2 lah nak menyeksa diri dlm gym ni.

Sedikit pesanan...kalau kail panjang sejengkal, janganlah nak duga Bengal Sea ye...err, boleh kah ini disamakan dengan, kalau dah lama tak masuk gym, toksah lah berangan nak weightlifting besi 8kg tu ye...kan dah bengkak rasa tulang2 badan kau!!!!

Ohh...copeklah slim macam Pojiah Latip yooo....

2 comments:

Emie Jipang. said...

makaji, gua dengan pojiah latip tu mmg leleh abes. cun slim semanjang.!

Makji Esah said...

Waaaahh...smpai meleleh ye?