About Me

Wednesday, October 17, 2007

Untuk Kengkawanku Yang Amat Dicingtahi...

Nasi Lemak & Mee Rebus For Breakfast
Nasi Lemak Jual Dibawah Pohon Bambu ($2.00 aje....daun pisang lagi..kau ado?)

Kepada adinda dan kekanda ku (Makji Eton & Hjh Leemah) yang berada diperantauan, terimalah gambar-gambar yang menyayat hati ini. Wasalam.

Daripada saya yang tengah berjoli katak tanpa batasan di Malaysia,
Hjh Esah

6 comments:

stephen said...

kira murah jugak lah nasi lemak tu RM2 jer, tapi kat belakang rumah kamek, akak ya jual RM1 jer tau, sama ingredients yg dipaparkan n nasi tu guna acuan mangkuk kecik.
*fuuh, nasib baik dah ada org offer kek lapis, selamat kamek, hahaha, tapi kamek mok offer sarawak pepper, mauk sik? black n white pepper berries, sama black n white pepper powder.

Hjh Esah Jolie said...

Steve, kamek sik hal, kalo kitak org mok merik kek lapis ya, campur pun kitak, kamek dapat dua igik bah? Si Lizs sik tauk dapat ngembak kek lapis ke Malaya...kamek, mun kalau org nak merik, diambik ajak.Pepper berries ya, kamek dengar nyaman juak, mauk bah!!! Makasih ya...(muka sik maluk aku tok)

Goddess Selene said...

TIDAKKKKK!!!!! (jeritan batinku yg sayu!!!) Sambal nasi lemak tu nampak yummy sekals!! *nangis..

P/s: Semalam kan ada la "org ittew" yg melompat kegembiraan sbb MS Office Vista versi Lanun nye uols dah beli! :P

Lee Novotny said...

Mak tak kisah nyah..sbb mak takot abdomenkieww inniew bakal terburai burai nan berjurai jurai nanti :P **sambil pose pose tahan ayaq liuq!

l!z$$ @)--- said...

elo.. kak hjh esah.boleh kita forward your subang jaya address.kalau boleh by tonite if kitak baca tok tonite la.so dpt la kamek poslaju the cake tomorrow morning.or on friday.here's my email add dnac_18@yahoo.com

stephen said...

Oak, tapi ni address kitak kat malaysia tok. Send to emel ok.