About Me

Sunday, June 23, 2013

Shah Jaszle II

Ni lagi satu contoh perangai-perangai shahjazel. A combination of 1, 2, 3, 4 & 5.

Tapi saya sangat kompiden yang si samdol berperangai shahjazel ni adalah berkaler hitam.

Saya selalu nampak puak shahjazel yang ni bersidai si Sunway Pyramid. Adoiyaiii...bertambah adoi lagi bila ternampak awek-awek terlebih 'cushion' dok menempek dengan diorang. Ohh adik...part mana pulak shahjazel mereka itu menyerupai Denzel Washington, tak pun Craig David, ahkakk pun tataw.

To each (taste) its own lah kannnnnnnnnnn? Kesian pulak I kat Puan Norma Syallieyana Nor Najib ni. Baca dgn lapang dada ye uolss....hihihi.


Dear Beloved one,




I will like you to read this mail showing some sign of concern to it. My name is Pn. Norma Syallieyana Binti Nor Najib a business merchant in Malaysia. As a result of my present medical condition now, my personal doctor confided in me few days ago that I have only but few more weeks to live and I see it as life been unfair to me. All my life i always pray for more opportunity of helping/contributing on humanitarian assistance.



In view of this setback, i want to donate my estate for humanitarian assistance, since this has always been the plan of my late husband and besides i have no child. I once asked members of my family to close one of my accounts and distribute the money which I have there to charity Organization in Somalia and Pakistan , they refused and kept the money to themselves. Hence, I do not trust them anymore, as they seem not to be contended with what I have left for them. In an effort to compliment the good work of God almighty and the wish of my late Husband I donate the sum of £2,000,000.00 (Two Million Great Britain Pounds) to you. On your acknowledgement of this mail and informing me of your nationality and current place of resident, my lawyer will facilitate due processes for transfer of this legacy to you. May God bless you as you use this money judiciously for the work of charity.



Sincere regards,

Pn. Norma Syallieyana Binti Nor Najib

Reply: syallieyananajib@live.com

5 comments:

Zarina Zulkifli said...

Salam, setiap hari saya menerima email sebegini, hampir dgn saat kematian, kays raya, takde waris tapi yg peliknya semua email2 mesti nak bagi 2 juta. kaya betoi le abam2 persis will smith nih...

Makji Esah said...

Kannnn? Ekcherli rasa nak email aje and cakap..dear so and so..sorry that you're ill. I hope you die..and you die quick. Bley?

sweet tooth said...

If masih ada yg percaya email2 cam ni, errr... tu pun bleh jadi category shah jaszle ker? Huhuhu....

Makji Esah said...

ST, sometimes..kita tak ada reaosn pun untuk tak percaya but kita ni kenalah juga menggunakan akal yg Allah bagi...orang yg duitnya ber miliyen miliyen ni...adakah mereka semua sakit otak dok sorok duit kat Nigeria saja?

Mak Piah said...

Katalah,by miracle,dia bagik awak duit tu.. I nak elvavies satu..beskal kaler pink dan beberapa mende gik. Oh utuk kiah jugak.