About Me

Wednesday, July 18, 2012

Update Bergambar Yang Macam Haram

I think the dumbness has stopped with Puan Sue yang kemut lagi ketat.

Here come another husband yang sudah melekat kat bini nya yang sendat.

The lipstick mark is not appealing either.

Siapalah copywriter advertising company ni ye?

7 comments:

NenetPenne (NP) said...

very the lucah...
geli pulak tengok iklan nih

Anonymous said...

copywriter buatan sendiri kot

Cik Kiah said...

I like it that it rhymes.

Makcik Kerabu said...

desperado punya ayat kan .tapi wonder ler plak y tiada tapisan macam lagu lagu yang konon nya bleh merosak akhlak kita yang mulia itu. i drank that juice perawan..gara gara tergoda iklan yang sendat dan ketat itu..hahahhaa yet tak adalah ketat sangat..panas badan yes..dan rasa kering tekak pun iyer.

Makji Esah said...

Nenet, I am very the malu. Seriously, macam mana be da macam ni boleh lepas?

Anon...as much as we enjoy the laugh, I really think this is degrading.

Kiah, I bet kau dah order 8 kotak p,us gel gegetah centa tu sekali. Cissss

aking said...

beh ah laki dia!!*opsssssssssss tak pasal* ishhh cam ni lepas plak kan?

Silver Fern said...

OMG!! First time i tgk nih, yg camni xde pulak the censorship body tu nak bising2., tp lagu kat radio semua terencat, movies on asterok pun gitu dialog kena potong sana sini. Nak bergelak ketawa tgk family guy pun tabley.