About Me

Friday, April 12, 2013

Kempen Pengurusan Badan Gaya Gampang

Abang ex Hulk Hogan kata...naik cemburu bininya selepas dia menjadi hensem dan digilai ramai sambil mengejar dirinya tu. Hek elehhh...

Akak ex gajah pulak kata...laki nya sekarang kalau jalan nak berpimpin aje. Ye lah..dah kau kata kau dulu gajah, mana ada orang pimpin gajah kann? Orang tunggang ada la. 

Ishh...bencis taw I tengok heklan macam gini. 


Sent from Samsung Mobile

8 comments:

Anonymous said...

alamak samalah dengan post si izuan kunang kunag hehehe

tapikan memang iklan macam ni memang murahan sangat, dah lah ayat ayat macam gampang!

bayangkan anak anak kecik baca dan mengulang ayat tu, terduduk mak ayah!

Anonymous said...

Lagi satu heklan nak kasi ketat2...... Apakah paedahya itu?????

Mak Piah said...

yu selamber pegang pegang tangan dgn ai masa takut tgk woyammm...:P

x

Mak Piah said...

ehh salah... patut u duduk renggang renggang dengan ai masa tgk woyam>?:P

x

DeLancrettLurpak said...

alaaa, ramai sgt yg obesity kek mesia niaaaa..



yg benar,
salma hayek. hehehee

Makcik Kerabu said...

hahhaha. ai pon rasa tercabar
dari segi minda dan poket laki ai

fitness junky said...

Kalau nak slim gi gym join fitness classes...cycling ada, rpm ada, body pumps ada, yoga ada, body steps ada...swimming pool pun ada..kat Fitness First empire gallery subang. Baru leh toned and loose weight.

Makji Esah said...

Anon...ikan ketat2 tu hanya sipemainya aje yang tahu tujuan mereka.kannnn?

Mak Piah...lenkali yu musti peluk I tauuu..sebab ai sejuk. Baru pueh hati muahahaha

Salma Hayek...mana ada obesiti..mana ada, mana ada?

Makcik Kerabu...tercabar poket laki tu adalah sungguh digalak kan..siapa lah lagi nak mencabar poket nya kalau tak bini senirik kannn?

FJ..you tell 'em...