About Me

Tuesday, August 14, 2012

Must I Start 'Flirting' ?

Cewwahhh, tajuk taknak kalah naaa? Tapi percayalah posting ini tak ada unsur-unsur sexual.

Ingatkan uols jantan yang kata I ni (juga dia disokong oleh pembaca2 lain) telah menggoda dia?

I think setelah aku di subject kan kepada pertuduhan yang keji tu, maka dia sepatutnya pergi lah mati, kan?

Tak. Semalam dia telah menghantar text message mengucapkan Eid Mubarak kat I. Kalaulah tidak kerana reputasi penggoda I ni, dah I jawab text nya. But on 2nd thoughts, tak perlu rasanya sebab agaknya kerana ko powerful an I dlm menggoda jejantan ni, balasan text yang simple like 'ohh, terima kasih and Eid Mubarak to yo too' akan membatalkan puasa nya sampai dia terpaksa mandi junub lak. Kosser!

So, tak ku jawab. Bila tak jawab, hari ni hantar text lagi dgn kata-kata yang macam shial (habis pahala ku 20%) yang berbunyi 'still angry?'. Dan disertai emoticon muka2 bulat kuning yg mengenyit mata tu.

I have no intention to menjawab. Besok lusa sure dia akan call. Kalaulah masa tu I baru keluar dari opis I takpun tengah tengok Coronation Street, maka...bersedialah dia mendengar kata-kata godaan I yang bakal menghiris jiwa tu.

But, dia ni tak reti bahasa. Perlukah I membuang masa, Kiah?

Sent from my BlackBerry® wireless device

6 comments:

Anonymous said...

Eeeee tak malunya jans itu!! Seriously jangan layan la. Kalau u beri respond walau sedikit pun, he will hunt u down ok.

Cik Kiah said...

Kalau kat mesia jantan camtu dah lama kena di'commit'..tak yah lerr..

Anonymous said...

tidak perlu. jangan layan!

Anonymous said...

It takes two to tango mango.

Makji Esah said...

Anon No.1 ---memang dia takde sifat kemaluan and I think by now, we should also question if dia tu ada kemaluan ke tidak.

Kiah...memang. Dia boleh pergi mampus.

Anon No.2 ---Terima kasih :) memang tak akan dilayan

Anon No. 3 ---Yes it will takes two. You should be the other pair and tango with him. Who know, with luck, you can have his 'mango' as well.

Manal said...


ade mango tu...hahaha....