About Me

Saturday, February 20, 2010

Update

Trust that I will always make time to mengumpat, nohhh Desert Rose??? Yelahh..aku takdak kaki nak gi shopping-thon macam you all, so masa ku diperabihkan mengumpat orang lah hah!!!

I think since last week, terkeluarlah cerita si laki Cheryl Cole yang dok 2,3 menjak ni pi nyanyi lagu fight,fight,fight,fight..fight for this love telah melakukan perbuatan terkutuk belakang bininya yang femes lagi chantekkkk ittew. See..badan chantekkk dan muka yang lawa kenkadang tak memberi makna apa-apa pada sang jantan kan?

So, that is 2nd news in Chelsea FC yang aku tak berapa sokaa tu lah. That day the Captain ada affair dengan bini kawan dia...and bini current dia pun nak tayanglah kat dunia yang dia dah kuchiwa dengan perangai buaya lake placid laki dia, dia pun buatlah adegan lari dari rumah hangkut sekali anak dia yang dua orang tu. So..dalam The Sun, Toni Terry tu buatlak muka sedih sadin 2,3 hari ditepi pantai kat Dubai nun.......until later in the week, John Terry pi datang jilat pasir (untuk ke beberapa kalinya) and depa dua orang tu pun berbaik lah...(bodoh nya bini dia..kalau aku, masa ni lah nak gi mintak cerai berai and take him to the cleaners kan Kiah?) But...yelah...chenta ke, financial security ke...pasal anak-anak ke si bini sanggup ambik balik laki dia yang bangsa penyapu tu walau dah kena tipu selalu. I ni pakkal tak masuk women lib punya organisation aje, kalo tak nak aje aku bagi counselling free kat Toni Terry tu...ye lah, bukannya sekali laki kau terjebak githoo. 8 kali dengar nya. Kalau nak bagi maaf setakat one night stand lepas mabuk ke, takpelah jugak kan? Ish...ish...biaq pi lah hang...tunggu lah sikit hari lagi kalau John Terry tu buat hal lagi, janganlah masa tu pulak hang nak nyesal nah? But I think, maybe it is unfair for me to say this..manalah tahu..kot-kot dalam diam si Toni Terry tu ada misi tersendiri..yakni mencuri duit lakinya £1000 sehari...cukup 70 juta, terus lari cari toyboy kan? Wahh..masa tu, haruslah kita semua bertepuk tangan cakap 'you go, girl..' kan?

Ashley Cole tu pun, that day sibininya dah bagi ampun. Nasib baik lah. Tup-tup..buat hal lagi. Pastu ada hati nak bagi alasang bangang katanya gambar-gambar bogel dia tu tertinggal kat dalam phone pay-as-you-go nya yang dia dah pi kasi kat orang. Ni kira nak bagitau donia, yang hang tu kena naya lah kan...tapi apa case pulak orang kaya macam Ashley Cole tu nak pakai mobile phone ber top up bagai? Padan muka hang...bini hang nak mintak cerai. Kesian bini tu, barulah berplanning nak beranak katanya...tup-tup laki buat hal.

Talking about men and their tendency to menjilat pasir...e.g. Tiger Wood tu pun (pandai pulak nak salahkan dia punya sex addiction) we wonder if all this apology is made for the sake of apologising and to show the world and their binis that yes, they're sorry and gives out message yang...yang sudah tu, sudah lah..kan ke I dah mintak mahap ni?

Or, maybe they're just sorry that they got caught???

I'm sure men are not that forgiving when come to their wives ber poya'an dengan jantan lain, kan? The thing is I'm sure women are not just ber poya'an for fun. They probably tired of giving out message to their hubby that they're not into them anymore and laki pulak bangsa tak paham bahasa mulut and bahasa badan. So, when they get caught, masa tu lah laki baru nak sedar or nak bagi cerai terpaksa ke, so that their wives can jalan dengan other guys. Betul ke? Ish..ni I lah yang rasa.

So, the cuckold husband is far than many while the forgiving wives are just plenty. Tak tahulah if Tiger Woods nya wife and Cheryl Cole nak hambik balik laki diorang tu...but if they do, maybe its because of pure love, hoping that the man will change. I'm sure these women wonder...apalah salahku before their husband infidelity, knowing laki puaka will always want to blame wife for almost anything.Kalau boleh, gempa bumi kat Haiti tu pun salah bini kan?

I have many cases like this. I nak hasut orang suruh pi benci laki/boipren pun kalau orang tu hati dah chenta, chenta lah juga..dan sanggup menunggu orang yang sama aje (aku ni cakap pasal siapa ni?) I always said..if you can get past his lies, the deceit and everything...and your love is worth fighting for.Only you know how you feel and what you want. I'm sure kalau satu hari nanti hati dah benci...kaki sendiri boleh jadi ringan nak lari. Takyah mintak nasihat orang dah.

Good Luck, you



4 comments:

NenekPenne said...

aku tau entry ni tak ditujukan untuk sesiapa tapi aku terasa..nasiblah kan

laki dah buat jahat pun still lagi sayang..sanggup bagi second chance padahal dah kena cerai sebab musabab yang tak masuk akal

cuma aku hope one day aku ada keberanian untuk angkut kaki dan tangan lari dari dia....

yaa aku suka entry ni...

Hjh Esah Jolie said...

Nek, tak yah ah terasa...you tu masih chenta. Sometimes ppl need some dramatic circumstances to reaffirm their love and feeling...termasuklah membuat adegan puaka sambil kena cerai. I'm sure one day, when you get the calling, you will be able to walk voluntarily sambil pose-pose I will survive occay?

NenekPenne said...

ha ha..i like ur comment...

adengan puaka tu yang tak tahan tu.... ha ha ha...

Manal said...

Saw Cheryl fight fight videoclip on Channel V 714 earlier n she looked ultra thin , perhaps only 5 pounds heavier than kate moss...I dont find her alluring at all, physical wise, but she DOES have a very pretty, sexy face. Poor thing now that she had had to undergo such public humiliation twice with some very incorrigible, worse, unrepentant Cashly Asshole. Hmmm one thing though, is she anything above a skank level? That would make them a "match made in chavs heaven"?

Toni plak, prolly that woman gets some great oral sex from Terry kot? ala2 him the great cunni-linguist