About Me

Wednesday, November 12, 2008

Siapa Yang Malu? Mereka Dan Keluarga Mereka...

Reading Prodigy called me....at last.To apologise that is.I have now resigned to the fact that he is mentally ill and emotionally disturbed.This is what PHD does to you...nasib baik lah I ni tak pandai...and takde tokoh nak buat PHD or I will be receiving the same fate as Reading Prodigy.

He is so lucky that I am so used to berkomunikasi dengan orang-orang yang macam dia juga...so whatever the stunt he pulled is like a repetitive behaviour.No one...apart from his mother I would assume, will give him any time in a day.He is so lucky that I can now conclude his action as permasaalahan sosial yang sungguh sial.

Tetapi kesabaran saya ada batasan nya dan dia itu sungguh bernasib baik yang sabar saya belum lagi berbatas...tunggulah musim saya pulak akan meghoyan.

Not wanting (again) to bruise his ego, I did not bring up any past events yang boleh memalukan dirinya yang debab tu.He hangs up the phone, he whinges,he naik angin tak tentu pasal. He will not be in my case for long...maybe in one or two years he finished his PHD and berambus balik kampung...or worst, he will join the rest of the Bridgend Society.For you readers who don't live in the UK, Bridgend is a kampung in Wales yang majority penduduk nya mempunyai hobi membunuh diri.Tuhan aje lah yang tau kenapa...gaya hidup masakini kot?

Because Reading Prodigy is very intellectual, he is conscious of his surroundings.He said sorry...I said, okay.I reminded him the fact yang I ni bekerja makan gaji.Not only that I makan gaji, my working pattern sungguhlah tak serupa orang so, I takde masa nak ber power-power nap bagai masa lunch time.Ataupun mengikut petikan kiriman SMS seorang ahli professional ni kepada saya 'We dentist at %&*M not only have to see patient, we have other things to do...'.Other things to do like..tidur tanpa gangguan dalam opis or check out sale kat KLCC kan? Tu diahh...menyindir!

Reading Prodigy told me that he is lonely...(adakah kau rasa itu masalah aku?) and that he needs a friend/someone to talk to.Well, we have heard this all before didn't we? In psychological/medical terms, this is echolalia.Yakni bercakap benda yang sama sepanjang masa.

Unless you memang bangsa yang memilih, I think men are generally sociable.Kalau tidak, masakan kita ada masalah rumahtangga sana-sini dalam dunia ni.They invent so many terms...kawan tapi mesra lah...married but available lah...hubungan tak lebih dari sahabat dalam dunia seni lah...hish..macam2.

I tanya Reading Prodigy, tak kan lah you takde kawan kat sinun.Pakcik tu kata, ada tapi bukan bangsa yang dia boleh meluahkan perasaan nya...(I tak pernah pun cakap you boleh meluah perasaan kat I..tapi you luah jugak)

I told Reading prodigy that it is unfair to have expectation on people especially nowadays all of us have a problem of our own.Plus, apa lagi yang nak diluahkan...you made your decision.Fine.This is the consequences of your decision, maka kenalah face the problem head on.I told him that he should count himself lucky that his soon-to-be ex wife is far back home that she can't even datang menyerang dia bawak reporter sekali.

I keep telling him to ask himself apa lagi yang dia nak? He got himself out from an unhappy marriage (katanya), I pointed out that maybe she should not pikir sangat pasal tuntutan harta sepencarian tu (kau tu bukannya Donald Trump pun) and whatever he may think, wife is rightly so to tuntut.

Although Reading Prodigy macam pandai kata..alah..you bukan lawyer...you tak tahu hal-hal tuntutan rumahtangga ni (oh really?) I cakap dengan dia (walaupun tangan ku menggigil nak cucuk bijik matanya) okay, I am no expert but...you married her voluntarily, she accepted you thinking that you're the one warts and all.You now decided, you didn't love her enough to continue having future together...and you are now saying that it was a mistake marrying her.It is your mistake and not hers.So whatever it is, you dragged her into this and she could have a better life if it is not because of you.Can you feel her embarassment now? Being dumped just like that? You ingat perempuan tak malu ke kena cerai?

But, that's all mine.She never contributed to anything, how dare she asked to have 1/2 of everything?

I did not answer him back.Reading Prodigy got big headed almost immediately 'see, you can't answer me back..I know I am right..'

Okaylah..if you think so.But can I just remind you that miserliness is so off putting.

11 comments:

Anonymous said...

adoi laaa si gemuk tu kenapa la dia ngok sangat?? ish kalau i le ada kawan macam tu dah lama aku sekeh2 kepala dia atau cocok2 bijik mata dia tu...bodoh sombong betul..

yatie

Enche' Adykasyah said...

"berambus balik kampung...or worst, he will join the rest of the Bridgend Society.."

Saya suka statement ni hajah ooi... Keletek perut saya sampai senak nih...

Desert Rose said...

Mak Ji,

Takziah lah u have a 'fren' like that ha ha.

I tak taw nak kata pa, except dia mg kronik la, gila is to mild to refer to his condition.

Or he is 's*x**lly deprived kot ha ha lama tak dpt kan. U know men akan mula berperangai aneh bila tak bersosial secara intim dgn makhluk yg belawanan jenis kan

Manal said...

That fella needs a woman to make him "alive" and "needed" and despite ur hostility, he cudnt resist the temptation to hear another familiar female voice just so he knows his tiny cock is not just for peeing pleasure.....

But he aint a weirdo. There're like loadsa them alike out there pining for some bitch-slap moment coz they cant afford to pay for a service.

And ur Reading Prodigy (adakah sudah ke promote from just a mere JT?) he's just a case buat stok kutuk2 and "geli-geli" kan hati kita juaaa....ok ka makji? He cudve made our day or is it?

captlukman said...

ermmm i guess i have Echolalia lah makji, coz i always talked the same thig with makhayam...camana ni ek???

Hjh Esah Jolie said...

Yatie....Tuhan ajelah yg tahu perasaankieww dikala itu...nasib baik sabar ni, kalau tak dia dah jadik Kasim Selamat dah!

Enche', bersama-samalah kita berdoa supaya dia cepat balik kampung.

Ye ke DR? Berperangai aneh ye?

Manal...kasi can lah...JT macam tak glamer aje.Reading Prodigy nampak ala-ala intellectual skettt..

Aking? Ye ke mung ada autistic traits berbentuk echolalic tuh? Persis burung kakaktua?

Cik Kiah Kidman said...

He needs a *toot* up hi arse.

OOD said...

hajah,
jangaaaaanlah kau buek reading prodigy tu salah satu calon kau. Tak bekonan den donga..

JoKontan said...

Makji..

Saya baruu ajer rasa malu nak tanya, hehe, JT dengan RP nii orang yang sama kannn.

Alhamdulillah, dah ada jawaban.


Hmmmm. Echolalia.

Anonymous said...

makji,
mak speku kawan uols tu dah nak menopause la sundelsssssssssss ! bwahahahha

- diva di parits

Hjh Esah Jolie said...

KIah..toot yang macam mana tu?

Ood..woooiii..tak koso den do...sah lah pulak kau doakan..sosak napeh nanti..

Jo..siapa yg echolalic?

Diva Parits...bil air tak berbayar lama dah..tu lah pasalnya...