About Me

Wednesday, April 21, 2010

Hello & Challo.....

By the time this entry is published, I am already in KL and most probably on my way back to UK already....chewwahhhhh!

I am so lembab, as lembab as krim pelembab jenama Giant Shah Alam Section 13 itu. Ye tuan tuan and puan puan, semenjak pulangnya I untuk memadu chenta ni, Giant Shah Alam tu lah yang ku lalu hari-hari. Ada orang kata, popiah basah nya sedap...tapi..idok le pernah aku dibawaknya kesana.

I had wanted to respond to all your comments on my previous entry one by one. But...alangkan hapdate pun macam sembelit, apatah lagi nak reply comments kan???? But sesungguh nya, (dan ini bukan ayat bodek....) I am so thankful, heavy heart with nothing but appreciation terhadap keprihatinan you alls dalam mendalami entry semi-meraban I ittew.

I will be in KL for 2 weeks. Segala program berbentuk ilmiah, gossip, cetusan hati, pornography dan etc etc ada terkandung dalam itinerary.

As I wrote this, I have been to KB and back.....tapi aku idokle nak melawat Sultan nya ye? Walaupun ada seorang loyar tersohor dari Jalan Sabung Ayam ada mengimpom kan kat I yang Raja Muda nya yang once upon a time ago pandang tak jemu tapi la ni dah kembong ala-ala pau suri tu dah kembali single.

I am in a mission untuk memenuhkan luggage ku dengan segala tok nenek teh, kopi and neskapi tarik, chilli boh...kepok, dodol and etc.

I also like to thank Kiah, Desert Rose and Belladonna yang sudi meluangkan masa dan menipu laki memasing demi menjamu selera I yang ngalahkan penunggu busut ni. Also to Capt Lukmang yang sudi menjadi navigator sesat barat sampai nak termasuk dalam parking kereta Tuan Guru Nik Ajis hingga terpaksa membuat U turn sampai nak terkehel si drebar nya tu.

Saya juga ingin menasihatkan TV3 supaya sudah-sudahlah memainkan lagu Jongang-Jongang-Jongang itu dalam TV especially time saya nak tido. And kepada pompuan jongang yang menjadi inspirasi pada lagu tu, silalah berjumpa Cik Kiah untuk mendapatkan nasihat kosmetik gigi iye????

Challoooo.....

6 comments:

pakmat said...

..you were in kelantan and you missed out on Pantai Irama, Bachok..?? a big miss, lady..and pakmat would have been a better navigator..:)

Iron Butterfly said...

babe! dahla lama tak post tapi ini jer??

buat ape balik kampung i tu.. boipren asal KB ke? ho ho

si debab said...

sis.. hw r u? btw.. jonggang itew d tibi ashtrok.. cian tv3 mnjadi mangsa.. hahahahaha...

Desert Rose said...

chaittt

captlukman said...

hahaha sib baik kiita tak gi usrah kan kat rumah tok guru**larikkkkkkkkkkkkkkk**

who is MC??**pekop molot!!*** hahaha

Anonymous said...

salam sis, for your info, Raja Muda tu bukannya single.dah ada bini..first wife dia bukannya pompuan siam tu..tapi anak somebody lah jugak ..(ye lah kan, mesti anak orang, takkan anak beruk pulak). depa dah ada anak..wifey & kids are in KL.

you missed Restoran Padi yg sungguh sedap..ada nasi kerabu goreng..rugi