About Me

Wednesday, December 31, 2008

Update

Kejap ye...bagi chance Makji balik rumah dulu. Budak cinonet ni dah ngantuk...punyalah lasak, koyak rabak baju Makji di tariknya. Suka benau budak ni Mak dia membukak aurat ditengah-tengah jalan....
Hello you all...... okay, anak pun dah tido, Abg Pitt pun Makji dah layan....

Pening jugak kepala Makji tau...memikir-mikir apa yang patut Makji tulis...sambil tu sempat lah jugak Makji buat-buat pose pandang tempat lain sambil mengigit jari gittew...


Makji rasa terharu sebab you all sudi juga masuk blog Makji yang ala-ala Malaysia Today lagi tak bermoral ini.... tapi, Makji ingin mengambik kesempatan untuk mengucapkan terima kasih tak terhingga kerana menyapport Makji, dari mula Makji bukak blog, sampailah Makji dah beranak 6. Insya allah, kalau laptop Makji dah pulih dari relapse schidzophrenia Type 2, Makji akan update lagi dengan penuh sensasi..sesensasi tattoo-tattoo Makji.



(Hjh Esah Jolie, berposing...ohh..tak kuasa ku memikirkan apalah si Brad Pitt tu nak makan malam ni)




Okay, reality check...., to all my friends, Happy New Year.

4 comments:

[danial][ma] said...

hej! hjh.esah...happy new year and may you have a great year blogging ahead...;-)

Naz said...

Salam,
I've been here many times before because I really enjoy reading your posts. This time I'm leaving a comment!
Happy New Year, Hjh Esah and may you write even groovier stuff in 2009! :)
Take care.

captlukman said...

wow tu dia byk pic ye kali ni he he he esah mmg rambo**tetibe**

Personage said...

hahahah makji esah. tergelak gelak aku ngn pose makji tueeee