About Me

Saturday, November 14, 2015

Penyepit Azwan Ali

Tajuk apakah yang mengaruts ini uolss?

Ye, disamping berita jenayah yang lain dalam Malaya ni, hari ni jua saya terbaca berita yang AA telah ditimpa musibah dimana penyepit nya telah di copet. 

Macam2 musibat/musibat yang telah menimpa melayu sorgaaa yang berfeeling-feeling diva divana, dewa dewata nih...

Takziah saya ucapkan. Semoga AA tabah menghadapi dugaan ini. 

Seperti dilaporkan...Ajuana ni alleged yang dirinya yang kurus gilerr itu telah disihirkan. Wahh wahh..dijaman serba moden ni, ada lagi manusia yang nak menyihir Ajuana Ali ni. 

Apakah criteria nak kena sihir ni uols? Adakah kita perlu mencarut, memaki hamun sepanjang masa lantas mempercepatkan proses penyihiran kita?

Adakah kita musti se famous Ajuana untuk melayakkan diri kita disihir?

Adakah saban pagi kita kena upload video kita kira deduit (yang tak la banyak mana punnn, balik balik itu ja duitnya) huntong menjual rendang nya?

Adakah kita perlu upload video kita ja melayu yang mampoo breakfast kat Kopitiam mahal dan sopping di Peviklion dan mengutuk pepara melayu-melayu tak berapa sorga yang lain?

Entah lah...keshiann makcik ni. Agaknya pasal tu lah dia kena sihir..katanya....(err tak pulak dia kurus kering, kannn?)

Sebagai melayu sorga, dia nak jamu anak-anak tahfiz mai baca yassin halau puaka from his Astana, pastu seperti biasa, mana melayu yang menjilat tapak kakinya akan jatuh taraf melayu sorga. Tapi nak dijadikan bala selepas dikencing dek Ustaz Tahfiz, bibik-bibik upahan pulak telah menyebat penyepit dia...

Wah wahhh..persis kehilangan uang emas nan berjuta, Ajuana telah hangin dan ugut nak sebarkan dalam IG dia. Hik hikkk...IG ye uols, bukannya balai pulis.

Mesti penyepit yang hilang tu adalah bertaraf Queen Anne ya uolsss...tak pun bertatah Swarovski juta-juta rega nya...

Disini, I ingin menyeru kepada uols...marilah kita berdoa untuk Ajuana dan penyepit nya dipertemukan kembali...

Aminnn.

Sent from my iPhone

4 comments:

Amin A. R said...

Kah kah kahhhhhhhhhh... semoga dipertemukan ajuana dan penyepitnya di pintu sorgaaaaaaa...
****selit lagu dipintu sorga nyanyian dayang***

Anonymous said...

salam, yr writing never fails to make me smile...........
nic

Anonymous said...

Awesome dear...love to read ur blogxoxo

Maziah Azalli said...

Adeh! deh! deh! baru tahu nih!
Kesian Diva AA tuh kehilangan penyepit yerrr...