About Me

Wednesday, January 30, 2013

Dimanakah Silapnya?


11 comments:

Amin A. R said...

dalam paper katanya dicetak dengan betul dan bukannya nama najib.....mana satu yang betul pun kurang pasti....

MakLeemah Cleopatah said...

Takut tersilap kena C4 je you **chabotttttt

Makji Esah said...

I think..silap besar ialah kot bunga bunga itteww...yuckssss

Tijah said...

aiyooo. begitukah rupa pakaian yang ditaja?

DeLancrettLurpak said...

Saya tak paham..this is so hard to brain T________T

NenetPenne (NP) said...

silap bercinta ker? alah tak perlah... apa salahnya...

Anonymous said...

Hahaha makji, betul tu, I was about to say the same thing. What the hell was he thinking wearing that hideous floral jacket?

AZA

Makji Esah said...

tijah wok oii...kono tajo tu satu hal...mano dilotak mato maso diboghi baju tu? Kono pakso mo parang gak eh tak? Ko ni senona eh gambar iklan kodai kai. kek pasar somban tu?

Dr Lurpak...i am so gewamp gewamp...my brain not working too

Nenet, if la they bercinta, yes I would say silap besar. not on the boy side but the mature woman. sebagai yg tua yg berakal sikit, tak ke dia tahu ni semua phase yg akan dilalui oleh budak jantan? dimana pada suatu ketika mereka akan syiok nak mati kat farah fawcett dan sanggip membelakangdepan kan sedara mara? she knows better. i think if she has conscience, she should wean him off, discourage gila gila. but hey, i am not her. manalah tahu si bangsa pompuan yg suka ayat ayat cinta versi instagram dan pesbuk, kan?

AZA ...bingo! heheheeh

adibah said...

Errr.... Penyalahgunaan kain sarung kusyen/kain langsir?

Anonymous said...

Nih kalau Kak Mah baca nih ....mesti perang besaq punya lah...hahahahaha

Silver Fern said...

Kot bunga2 cinta tu kalau i buat selimut kucing i pun belum tentu dia nak sanggup nak tido.. Eiii... Tasteless!!